Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο Grand Resort Lagonissi προβάλλει την Ελλάδα

Το Grand Resort Lagonissi προβάλλει την Ελλάδα

Η Aeroflot, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη, διοργανώνει για πρώτη φορά επίσημη δεξίωση εκτός Ρωσίας, επιλέγοντας ως προορισμό την Αθήνα και ειδικότερα το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Συγκεκριμέναη […]

Η Aeroflot, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ανατολική Ευρώπη, διοργανώνει για πρώτη φορά επίσημη δεξίωση εκτός Ρωσίας, επιλέγοντας ως προορισμό την Αθήνα και ειδικότερα το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Συγκεκριμένα<...>η αεροπορική εταιρία θα βραβεύσει και φέτος πρακτορεία και επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις υπηρεσίες της Aeroflot σε μια φαντασμαγορική τελετή με επίτιμους καλεσμένους κυβερνητικά στελέχη, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου της Ρωσίας, μετόχους, δημοσιογράφους, σημαντικούς πελάτες καθώς και επιλεγμένους συνεργάτες. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ειδική βαρύτητα έχουν οι 120 ιδιοκτήτες από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της ρώσικης αγοράς.

Την δεξίωση θα επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Πρόκειται να φιλοξενηθεί η εταιρία και οι συνεργάτες της, οι οποίοι θα φτάσουν με ειδική πτήση της Aeroflot το πρωί της Κυριακής (13/5/07) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Θα κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο όπου και θα παραμείνουν έως το απόγευμα της Δευτέρας, όπου αναμένεται η αναχώρησή τους. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τα σημαντικότερα Ρώσικα ειδησιογραφικά μέσα και θα προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την υπογραφή της συμφωνίας των δυο εταιριών, το Grand Resort Lagonissi θα έχει πρόσβαση στο επίλεκτο κοινό της Aeroflot, με δυνατότητα αποστολής ενημερωτικού υλικού σε 10.000 κατόχους της Ασημένιας κάρτας και 3.500 κατόχους της Χρυσής κάρτας της αεροπορικής εταιρίας. Επιπρόσθετα, έντυπο υλικό του ξενοδοχείου θα διανέμεται στην πρώτη θέση και στην business class του αεροδρομίου Sheremetievo της Μόσχας. Σχετικά άρθρα προώθησης του Grand Resort Lagonissi και επακόλουθα και της Ελλάδας θα δημοσιευθούν στα γνωστά περιοδικά της Aeroflot & Ves-mir. Επίσης η αεροπορική εταιρία θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε όσους Ρώσους δημοσιογράφους και πράκτορες θελήσουν να επισκεφθούν την Αθήνα και να προβάλουν το ξενοδοχείο και την χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μια τέτοιου είδους συμφωνία πραγματοποιείται μεταξύ αεροπορικής εταιρίας και ξενοδοχείου, με κύριο στόχο – όπως αναφέρει και ο ιδιοκτήτης του ομίλου κ. Παντελής Μαντωνανάκης – να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Helios Hotels and Resorts, κ. Αλέξιος Κοιμήσης, ο οποίος και ευθύνεται για την σημαντική συμφωνία μεταξύ της Aeroflot και του ξενοδοχείου Grand Resort, δήλωσε τα ακόλουθα: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος που για μια ακόμη φορά ο όμιλος Μαντωνανάκη συμμετέχει σε εκδήλωση παγκόσμιου ενδιαφέροντος στον τουριστικό τομέα και το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi θα φιλοξενήσει επισκέπτες τέτοιου επιπέδου. Με αυτή την προσπάθεια αποδεικνύουμε το μέλημά μας να προωθηθεί η Ελλάδα και να αναδειχθεί η πατρίδα μας ως ιδανικός προορισμός διακοπών, συνεδρίων και επίσημων εκδηλώσεων. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας, καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη των επισκεπτών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής. Για αυτή την τεράστια σημασίας εκδήλωση, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρώην Υπουργό Τουρισμού κ. Αβραμόπουλο για το ενδιαφέρον και τη συμβολή του σε αυτή τη συμφωνία».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024