Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚρητικό το Leading Hotel της χώρας για το 2003

Κρητικό το Leading Hotel της χώρας για το 2003

Μία νέα σημαντική διάκριση – αυτή τη φορά σε εθνικό επίπεδο – έρχεται να προστεθεί στο πλήθος των διεθνών και όχι μόνο βραβείων, για τα ξενοδοχεία Helios Hotels & Resorts […]

Μία νέα σημαντική διάκριση – αυτή τη φορά σε εθνικό επίπεδο – έρχεται να προστεθεί στο πλήθος των διεθνών και όχι μόνο βραβείων, για<...> τα ξενοδοχεία Helios Hotels & Resorts του Ομίλου Μαντωνανάκη.

Μετά την πρόσφατη ανάδειξη του Elounda Beach Hotel, ως του καλύτερου ξενοδοχείου της χώρας από τα World Travel Awards και τα Τουριστικά Πρακτορεία όλου του κόσμου, ακολουθεί και νέα διάκριση ως το Leading Ξενοδοχείο της χώρας, σύμφωνα με τα βραβεία “Leaders of the year Awards” που διοργανώθηκαν φέτος σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Ελπίδα”.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ειρήνη και παρουσία του π. Γ.Γ. του ΟΗΕ, Νομπελίστα κ. Μπούτρος Μπούτρος Γκάλι, o Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Αλέξιος Κοιμήσης παρέλαβε το βραβείο τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: “Κάθε νέα διάκριση για τα ξενοδοχεία της Helios Hotels είναι για μας μία δικαίωση των προσπαθειών μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι από τα 300 Leading Hotels σε όλο τον κόσμο, πέντε είναι στην Ελλάδα και από αυτά τα τρία ανήκουν στον Όμιλο Μαντωνανάκη”.

Αναφερόμενος μάλιστα και στην επικαιρότητα, ο κ.Κοιμήσης τόνισε ότι “ο Τουρισμός στη χώρα μας, είναι κάτι πολύ πέρα και πάνω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες. Και ότι είναι αδιανόητο λίγους μόνο μήνες πριν η χώρα μας αγωνισθεί στο σπουδαίο Ολυμπιακό Αγώνισμα που λέγεται “Ελληνική Φιλοξενία”, ο Τουρισμός να δέχεται ανελέητα χτυπήματα που αφήνουν σημάδια και πληγές που θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν, σε μία εποχή που ο χρόνος αποτελεί το πιο πολύτιμο και σπάνιο αγαθό”.

“Είναι κρίμα”, κατέληξε, “να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο, η μοναδική ίσως δραστηριότητα που τιμά τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.
Αν φεύγοντας σήμερα από εδώ έπρεπε να πω μόνο μία πρόταση, θα έλεγα μόνο: Αφήστε ήσυχο τον Ελληνικό Τουρισμό. Μη τον χτυπάτε. Αφήστε τον έξω από τις πολιτικές σκοπιμότητες! Είναι η μοναδική μας ελπίδα να κερδίσουμε το φετινό στοίχημα με την ιστορία!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024