Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Νέας Δημοκρατίας για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον τουρισμό

Επίθεση Τσοχατζόπουλου κατά Νέας Δημοκρατίας για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τον τουρισμό

Έντονα αντέδρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος σχολιάζοντας, από τη Θεσσαλονίκη, τις αιτιάσεις που διατύπωσε η Νέα Δημοκρατία ότι στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ρυθμίσεις παρόμοιες με τις τροπολογίες…

Έντονα αντέδρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος σχολιάζοντας, από τη Θεσσαλονίκη, τις αιτιάσεις που διατύπωσε<...> η Νέα Δημοκρατία ότι στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ρυθμίσεις παρόμοιες με τις τροπολογίες των κ.κ. Πάχτα και Γεωργακόπουλου συνιστώντας της περισσότερη μελέτη του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ πριν ασκήσει την κριτική της.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε ότι κατανοεί “την αγωνία της Ν.Δ να ψάξει να βρει μήπως και υπάρχει καμία σχέση με την τροπολογία της Χαλκιδικής και σε κανένα άλλο θέμα, ελπίζοντας ότι μπορεί να ανακάμψει από τις γκάφες του τελευταίου διαστήματος, είτε για τα ρέπος, είτε για το ασφαλιστικό, με την επαναφορά των ρυθμίσεων Σιούφα, που μειώνει τις συντάξεις”.

Πρόσθεσε όμως ότι “στην προκειμένη περίπτωση, η προσπάθεια της Ν.Δ έπεσε έξω” και εξήγησε ότι αυτό έχει να κάνει με σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό ρύθμιση που έχει νομοθετηθεί εδώ και ενάμιση χρόνο, καθώς, όπως είπε, προβλέψαμε για τουριστικές περιοχές επαρκούς έκτασης, πάνω από 300 στρέμματα, δυνατότητα δημιουργίας διαμερισμάτων προς πώληση. Αυτή είναι μια ρύθμιση που έχει ψηφιστεί από τη βουλή, έχει εκδοθεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα, είναι σε ισχύ και δεν έχει καμία σχέση με την Χαλκιδική ή με οποιαδήποτε άλλη περιοχή, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του Κ. Καραμανλή είπε ότι δεν την παρακολούθησε και αναφέρθηκε στην αυριανή διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, απευθύνοντας “κάλεσμα για στράτευση και συμμετοχή, έτσι ώστε να εντείνουμε τον κοινωνικό και πολιτικό αγώνα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024