Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAlbanian Airlines: Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία και η ασφάλεια της εταιρίας

Albanian Airlines: Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία και η ασφάλεια της εταιρίας

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν την Albanian Airlines να έχει πρόβλημα αξιοπιστίας στην πραγματοποίηση πτήσεων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην επερώτηση που τέθηκε […]

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν την Albanian Airlines να έχει πρόβλημα αξιοπιστίας στην<...> πραγματοποίηση πτήσεων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην επερώτηση που τέθηκε από τον ευρωβουλευτή Αλέκο Αλαβάνο προς την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, έδωσε η εταιρία μέσω του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα APG Hellas SA.

Για να διασαφηνιστεί το θέμα η Albanian Airlines έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση από το έγγραφο διευκρίνησης το οποίο εστάλη από το Βρετανικό Υπουργείο Μεταφορών προς το Υπουργείο Μεταφορών της Αλβανίας το οποία αναφέρει συγκεκριμένα ότι “Ο λόγος που δεν δώσαμε την άδεια στην Albanian Airlines να πραγματοποιεί πτήσεις μεταξύ Τιράνων και Ηνωμένο Βασίλειο είναι λόγω προβλημάτων ασφαλείας και ελέγχου επισήμων εγγράφων μεταφοράς (διαβατήρια κ.λ.π.) στο αεροδρόμιο των Τιράνων. Διευκρινίζουμε ότι δεν αμφιβάλλουμε για την αξιοπιστία και την ασφάλεια της Albanian Airlines και ελπίζουμε ότι αυτή η δήλωση να ξεκαθαρίζει την υπόθεση.”

Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον κ. Huw Hopkins, υποδιοικητή των Διεθνών Αεροπορικών Διαπραγματεύσεων του Υπουργείου Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 12 Ιανουαρίου 2004 και πουθενά δεν σχολιάζει αλλά ούτε και κατηγορεί την Albanian Airlines σε θέματα αξιοπιστίας και ασφάλειας όπως επισημαίνει ο κ. Ιωάννης Πλατανιάς, γενικός διευθυντής της APG Hellas SA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024