Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕκδηλώσεις για τον ελληνικό τουρισμό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου

Εκδηλώσεις για τον ελληνικό τουρισμό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου

Το Σάββατο 28 Μαΐου, οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού που βρίσκονται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου, διοργάνωσαν εορταστική εκδήλωση με θέμα τις τουριστικές ομορφιές της Ελλάδας με προσκεκλημένους τους Γερμανούς επισκέπτες […]

Το Σάββατο 28 Μαΐου, οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού που βρίσκονται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου, διοργάνωσαν εορταστική εκδήλωση<…> με θέμα τις τουριστικές ομορφιές της Ελλάδας με προσκεκλημένους τους Γερμανούς επισκέπτες του σταθμού καθώς και τον ηθοποιό κ. Κώστα Παπαναστασίου.

Η ολοήμερη εκδήλωση κορυφώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα όταν και η κίνηση του σταθμού παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, με χορευτικά που παρουσίασε ο Σύλλογος Βερολίνου “Υψηλάντης”. Πλούσια ελληνικά εδέσματα και μπουφέ προσφέρθηκαν στους επισκέπτες του σταθμού ενώ παράλληλα έλαβε μέρος εκτενής ενημέρωση για όλους τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς Ρέθυμνο και Ηράκλειο Κρήτης, Ιόνια, Δωδεκάνησα, Καβάλα – Θάσο, Χαλκιδική, Περιφέρεια Αττικής κ.α. καθώς και για ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις με τις άνω περιοχές και άλλες υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες του σταθμού έλαβαν μέρος σε τυχερή κλήρωση όπου παραχωρήθηκαν δωρεάν φιλοξενίες σε Α και Β κατηγορίας ξενοδοχεία της Δωδεκανήσου – μία ευγενική χορηγία του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού (ΔΟΤ) σε συνεργασία με τους Δήμους Χάλκης, Λέρου, Σύμης, τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ΚΩ και την Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου.

Την εκδήλωση επισκέφθηκε και ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός κ. Κώστας Παπαναστασίου (δημοφιλής πρωταγωνιστής σε γερμανική τηλεοπτική σειρά υψηλής τηλεθέασης) ο οποίος υποστήριξε με την παρουσία του την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού στην Γερμανία εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα αν και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Γερμανών πρέπει να προβάλλεται με συντονισμένες ενέργειες σε κάθε δυνατό μέσο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024