Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνέδριο στη Κίνα για την προώθηση του διεθνούς τουρισμού

Συνέδριο στη Κίνα για την προώθηση του διεθνούς τουρισμού

Η Beijing International Tourism and Travel Market (BITTM) είναι χορηγός του World Tourism Marketing Summit (WTMS), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη πόλη Nanjing, της Κίνας…

Η Beijing International Tourism and Travel Market (BITTM) είναι χορηγός του World Tourism Marketing Summit (WTMS), το οποίο θα πραγματοποιηθεί<...> στη πόλη Nanjing, της Κίνας, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου του 2005.

Περίπου 400 εξέχουσες μορφές της τουριστικής βιομηχανίας από την Κίνα και όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων των Διεθνών Τουριστικών Οργανισμών, όπως επίσης και Κυβερνητικοί εκπρόσωποι της χώρας θα συγκεντρωθούν στη πόλη Nanjing, προκειμένου να συζητήσουν θέματα προώθησης του διεθνούς τουρισμού.

Η Κίνα έχει ονομαστεί από πολλούς ως η χώρα με την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά και οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από `πρώτο χέρι` τις σκέψεις και τα σχέδια των Κινέζων, σε ότι αφορά στον εξερχόμενο τουρισμό τους. Με τόσες πολλές χώρες `ανοιχτές` πλέον στην Κινεζική αγορά, οι Κινέζοι μπορούν να ξεκινήσουν τα ταξίδια.

Το WTMS θα αναδείξει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις του Κινέζικου εξερχόμενου τουρισμού, ενώ η εταιρία `Rising Star Exhibitions`, διοργανώτρια της Beijing International Travel and Tourism Market (BITTM) αναγνωρίζει την σημασία τέτοιων εκδηλώσεων, όπως της WTMS, Nanjing, που αποσκοπούν στην πρόβλεψη των τάσεων της Κινέζικης αγοράς.

Η έκθεση BITTM είναι η μοναδική επιχειρηματική έκθεση της Κίνας που επικεντρώνεται αποκλειστικά στα διεθνή ταξίδια, και για αυτό το λόγο εκτιμάται ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους πολλοί κυβερνητικοί εκπρόσωποι, επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και δημοσιογράφοι από όλη την Κίνα. Η ελληνική αποστολή καλύπτει ήδη 163 τ.μ. με συμμετοχή του ΕΟΤ και περίπου 40 επιχειρηματιών. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

“Όλος ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τη τεράστια και γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας” δηλώνει εκπρόσωπος της PATA, κ. John Koldowski, ενώ η κ. Stanislava Blagoeva – Duschell, εκπρόσωπος της εταιρίας Rising Star Exhibitions ανέφερε ότι “είναι καταπληκτικό το ενδιαφέρον για την αγορά της Κίνας και την `Beijing International Travel and Tourism Market 2005`, αφού ήδη έξι μήνες πριν την εκδήλωση, έχει κλειστεί επίσημα 80% του εκθεσιακού χώρου. Επίσης, δουλεύουμε σκληρά με τα γραφεία μας και τους συνεργάτες μας στο Πεκίνο, ώστε να βεβαιώσουμε την παρουσία των Κινέζων αγοραστών στην εκδήλωση του Απριλίου του 2005″.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024