Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκτός του καλοκαιρινού προγράμματος του Airtours Sun Cruises το Ισραήλ

Εκτός του καλοκαιρινού προγράμματος του Airtours Sun Cruises το Ισραήλ

Ο Airtours Sun Cruises έβγαλε το Ισραήλ από το καλοκαιρινό πρόγραμμά του λόγω της αστάθειας και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. Ο Airtours μετονόμασε το δρομολόγιο των εφτά ημερών […]

Ο Airtours<.> Sun Cruises έβγαλε το Ισραήλ από το καλοκαιρινό πρόγραμμά του λόγω της αστάθειας και<...> της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Ο Airtours μετονόμασε το δρομολόγιο των εφτά ημερών στην Αίγυπτο και στους Αγίους Τόπους σε Egyptian Explorer. Επίσης έγιναν κάποιες αλλαγές στις στάσεις και αντί να γίνονται στο Haifa και το Ashdod, θα γίνουν στην Antalya και στο Bodrum στην Τουρκία. Το δρομολόγιο του Egyptian Explorer θα ξεκινάει και θα τελειώνει στην Λεμεσό και θα επισκεφτούν το Beirut, to Port Said και την Αλεξάνδρεια.

Η διευθύντρια marketing του tour operator που εξειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιέρων, κ. Vicky Wilby, είπε ότι οι αποφάσεις για τις αλλαγές αυτές, πάρθηκαν κατόπιν συμβουλών του Γραφείου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024