Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέος ελληνικών συμφερόντων tour operator εισέρχεται στην σκανδιναβική αγορά

Νέος ελληνικών συμφερόντων tour operator εισέρχεται στην σκανδιναβική αγορά

Mε πρώτο σταθμό την Νορβηγία, και με γραφεία στο κέντρο του Όσλο, ξεκινάει τις δραστηριότητες του ο νέος εξειδικευμένος για Ελλάδα tour operator Hellaswings. Σκοπό έχει την απ` ευθείας επαφή […]

Mε πρώτο σταθμό την Νορβηγία, και με γραφεία στο κέντρο του Όσλο, ξεκινάει τις δραστηριότητες του ο νέος εξειδικευμένος για Ελλάδα<...> tour operator Hellaswings.

Σκοπό έχει την απ` ευθείας επαφή με τον καταναλωτή (direct seller) προβάλλοντας μόνο αυθεντικούς και παραδοσιακούς ελληνικούς προορισμούς. Πρώτος προορισμός θα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του ιδρυτή της Hellaswings A/S Μιχάλη Κολοκυθιά, η Χίος.

Τα δρομολόγια θα γίνονται από 17 Μαΐου έως 11 Οκτωβρίου εβδομαδιαία με ώρα αναχώρησης από Όσλο 0945 και άφιξη στη Χίο 1430 με την Ελληνική αεροπορική εταιρία Aegean Airlines.

Διευθυντής του γραφείου του Όσλο θα είναι ο επί πολλών ετών εξειδικευμένος στο tour operating κ. Helge Fosheim-Andersen και μέλος του διοικητικού συμβουλίου η κ. Kristin Gonther-Ellefsen, επίσης με μεγάλη πείρα στη προώθηση πακέτων διακοπών. Η κ. Kristin Gonther-Ellefsen υπηρέτησε για πολλά έτη σε καίρια πόστα της Mytravel Group Northern Europe, αλλά και σε μεγάλο γραφείο συνεδριακού τουρισμού στο Όσλο.

Η παρουσίαση της μπροσούρας και της εταιρίας θα γίνει 12 Ιανουαρίου στον εκθεσιακό χώρο Reiseliv στο Lillestrom της Νορβηγίας όπου και θα έχει το δικό της εκθεσιακό περίπτερο δίπλα ακριβώς από το περίπτερο της Ελλάδος. Το καινούριο αυτό concept προσβλέπει στην απ` ευθείας με τον καταναλωτή επαφή χρησιμοποιώντας ευρέως το Internet, e-package holidays on-line και σε real time κρατήσεις δια μέσου τηλεφώνου και call center. Ο σκοπός του είναι να προβάλλει μόνο ελληνικούς καθαρά προορισμούς καθώς και να συνεργάζεται με καθαρά ελληνικών συμφερόντων αεροπορικές εταιρίες που θα εκτελούν τα προγράμματα της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024