Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜιχάλης Κολοκυθιάς: `Αμεση η ανάγκη δημιουργίας γραφείων τουρισμού στις Σκανδιναβικές πρωτεύουσες

Μιχάλης Κολοκυθιάς: `Αμεση η ανάγκη δημιουργίας γραφείων τουρισμού στις Σκανδιναβικές πρωτεύουσες

Για τις τάσεις της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς, την προώθηση της Ελλάδας στην αγορά αυτή, τη σύσταση της εταιρίας Hellaswings, όπως επίσης και για τα μελλοντικά σχέδια του νέου αυτού εξειδικευμένου για την Ελλάδα tour operator στη Νορβηγία, μίλησε στο Travel Daily News ο…

Για τις τάσεις της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς, την προώθηση της Ελλάδας στην αγορά αυτή, τη σύσταση της εταιρίας Hellaswings, όπως επίσης<...>και για τα μελλοντικά σχέδια του νέου αυτού εξειδικευμένου για την Ελλάδα tour operator στη Νορβηγία, μίλησε στο Travel Daily News ο ιδρυτής της Hellaswings, κ. Μιχάλης Κολοκυθιάς.

Μιλώντας για την διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού, ο κ. Κολοκυθιάς επεσήμανε πως “αντί η χώρα μας να σπαταλάει εκατομμύρια euro σε διαφημίσεις όπως `ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα`”, πρέπει “να κατανοήσει την άμεση ανάγκη δημιουργίας γραφείων τουρισμού στις αντίστοιχες Σκανδιναβικές πρωτεύουσες και να στηρίξει τους Έλληνες Tour Operators, διότι ο Σκανδιναβός καταναλωτής φτάνοντας στον γκισέ με επιλογή να ζήσει το `μύθο του στην Ελλάδα`, φρόντιζε η εκάστοτε πωλήτρια των ξένων Tour Operators να τον στείλει να ζήσει το μύθο του στην Τυνησία – Μαρόκο – Τουρκία – Ισπανία, με μηδενικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, καθ` ότι τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών Tour Operators βρίσκονται έξω από τη χώρα μας”.

Εξηγώντας, στη συνέχεια, τα κριτήρια επιλογής της Νορβηγίας για πρώτο σταθμό της νεοϊδρυθείσας εταιρίας Hellaswings, ο κ. Κολοκυθιάς ανέφερε ότι “η Νορβηγία είναι η πλουσιότερη χώρα της Σκανδιναβίας, όπου το ταξιδιωτικό καταναλωτικό κοινό έχει τεράστια παιδεία στα ταξίδια και όπου δυστυχώς η πατρίδα μας είναι ανύπαρκτη και αφίεται στις ορέξεις των ξένων Tour Operators να κατευθύνουν το Νορβηγό πελάτη όπου αυτοί επιθυμούν”.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Κολοκυθιά στη στήλη Συνέντευξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024