Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠεριορίζονται οι εκπτώσεις στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής στην Αγγλία

Περιορίζονται οι εκπτώσεις στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής στην Αγγλία

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αγγλική αγορά, προκύπτει ότι οι τουριστικοί πράκτορες είναι αρκετά ευχαριστημένοι όχι μόνο από τον αυξημένο αριθμό τουριστών της υψηλής περιόδου, αλλά και από το […]

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αγγλική αγορά, προκύπτει ότι οι τουριστικοί πράκτορες είναι αρκετά ευχαριστημένοι όχι μόνο από τον αυξημένο<...> αριθμό τουριστών της υψηλής περιόδου, αλλά και από το γεγονός ότι οι τιμές των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, που παραδοσιακά είναι χαμηλές, τη φετινή χρονιά είναι αυξημένες κατά 30-50 λίρες Αγγλίας σε σχέση με την πέρσι.
Οι tour operators αλλά και οι τουριστικοί πράκτορες δείχνουν να έχουν ανακουφιστεί από τα ενθαρρυντικά σημάδια του καλοκαιριού του 2000, που τελικά δεν ήταν καταστρεπτικό όσο είχαν προβλέψει στην αρχή του.
Ο διευθυντής πωλήσεων του JMC κ. Denis Wormwell δήλωσε ότι οι τιμές ανεβαίνουν και τα σαββατοκύριακα κινούνται πολύ καλά. Ο εμπορικός διευθυντής του Thomas Cook κ. Mike Beaumont είπε ότι οι τιμές σε όλη την χώρα ανεβαίνουν σημαντικά και μάλιστα οι τιμές για την Ελλάδα και την Τουρκία έχουν ανέβει από 169 λίρες στις 219.
Ο διευθυντής marketing του Cosmos κ. Paul Riches δήλωσε ότι οι ενδείξεις είναι πολύ καλές και φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα είναι λογικό. Πρέπει όμως να περιμένουμε για τα τελικά συμπεράσματα.
Επίσης ενθαρρυντικές ήταν και οι δηλώσεις του γενικών διευθυντών της First Choice κ. Peter Shanks και της Lynn Poly κ. Nigel Devid.
Οι κίνηση των tour operators για το καλοκαίρι του 2000 συνολικά είναι η εξής: Thomson 7% ΚΑΤΩ
Airtours 14% ΠΑΝΩ
First Choice 1% ΚΑΤΩ
JMC 9% ΚΑΤΩ
Cosmos 24% ΠΑΝΩ
Panorama 57% ΠΑΝΩ
Unijet 3% ΠΑΝΩ

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024