Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜε το βραβείο Αριστείας 2013 διακρίθηκε το Cape Kanapitsa Hotel & Suites από την TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Με το βραβείο Αριστείας 2013 διακρίθηκε το Cape Kanapitsa Hotel & Suites από την TripAdvisor

Το Cape Kanapitsa Hotel & Suites, του Ομίλου Kanapitsa Hotels λειτουργεί από το 1973 και φέτος ο όμιλος συμπληρώνει 40 χρόνια σταθερής παρουσίας στον τουριστικό κλάδο της Ελλάδας.

Με το βραβείο Αριστείας 2013 διακρίθηκε από την TripAdvisor, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, το ξενοδοχείο Cape Kanapitsa Hotel & Suites, του Ομίλου Kanapitsa Hotels, στην περιοχή Καναπίτσα της Σκιάθου.
 
Το βραβείο, το οποίο τιμά την άριστη φιλοξενία, δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor και επεκτείνεται σε εγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει αυτό το βραβείο.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια αφορούν στον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Το Cape Kanapitsa Hotel & Suites, του Ομίλου Kanapitsa Hotels λειτουργεί από το 1973 και φέτος ο όμιλος συμπληρώνει 40 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς προσφοράς στον τουριστικό κλάδο της Ελλάδας. Έχει δυναμικότητα 122 κλινών με  δωμάτια, σουίτες, εστιατόριο, μπαρ, 2 πισίνες με θαλασσινό νερό, εξαιρετική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, καθώς επίσης και ασύρματη κάλυψη WI-FI για πρόσβαση στο Internet.

Από την πλευρά του το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα ταξιδίων στον κόσμο, η οποία προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για ταξίδια.

Οι ιστοσελίδες της εταιρείας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερα από 200 εκατ. επισκέπτες το μήνα (Google Analytics) και πάνω από 100 εκατ. κριτικές και απόψεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024