Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Intercontinental Aphrodite Hills Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα World Travel Awards 2012
Διάκριση ξενοδοχείου

To Intercontinental Aphrodite Hills Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα World Travel Awards 2012

Κορυφαίο Resort της Κύπρου αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel αναδείχτηκε κατά τα φετινά βραβεία World Travel Awards (WTA).

Το πολυβραβευμένο, πέντε αστέρων, Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel αναδείχτηκε ως το Κορυφαίο Resort της Κύπρου στα φετινά βραβεία World Travel Awards (WTA), ανεβάζοντας τον αριθμό των βραβείων που έχει λάβει συνολικά στα WTA στα επτά, από την έναρξη της λειτουργίας του το 2005 έως σήμερα.

Τα World Travel Awards θεωρούνται ως τα πιο διάσημα και περιζήτητα βραβεία, απόδειξη για την παροχή ποιοτικών προτύπων υψηλού επιπέδου στην παγκόσμια βιομηχανία του ταξιδιού και του τουρισμού. Τη φετινή χρονιά συμμετείχαν στην ψηφοφορία περισσότεροι από 213.000 επαγγελματίες του τουρισμού. Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά, on line, επιθεωρείται σχολαστικά και ελέγχεται από ανεξάρτητο φορέα.

Το Intercontinental Aphrodite Hills αποτελεί μέρος του τουριστικού θερέτρου Aphrodite Hills, ενός από τα πιο μεγαλόπνοα τουριστικά projects που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Μεσογείου και μια από τις πιο ολοκληρωμένες τουριστικές επενδύσεις στο κόσμο. Η διάκριση αυτή αποτελεί κορυφαία αναγνώριση, αφενός για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρονται σε όλο το resort και ανεβάζει την εικόνα του διεθνώς, ξεχωρίζοντάς το ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό.

Τα World Travel Awards ξεκίνησαν το 1993 με σκοπό να αξιολογήσουν και να αναγνωρίσουν την υπεροχή στη παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Σήμερα, στο 18ο έτος διεξαγωγής τους, οι επαγγελματίες του τουρισμού και οι απαιτητικοί ταξιδιώτες θεωρούν τα World Travel Awards ως την καλύτερη διάκριση  για ένα ταξιδιωτικό προϊόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024