Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜία μετοχή για κάθε τρεις παλιές δίνουν οι Μινωικές Γραμμές

Μία μετοχή για κάθε τρεις παλιές δίνουν οι Μινωικές Γραμμές

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με κεφαλαιοποίηση μέρους των υπέρ το άρτιο αποθεματικών της και τη διανομή δωρεάν μετοχών κατ’ αναλογία μία νέα μετοχή για κάθε τρεις παλαιές, […]

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με κεφαλαιοποίηση μέρους των υπέρ το άρτιο αποθεματικών της και τη διανομή δωρεάν μετοχών<...> κατ' αναλογία μία νέα μετοχή για κάθε τρεις παλαιές, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας "Μινωικές<.> Γραμμές".
Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου το συντομότερο δυνατό και εντός των προβλεπόμενων από το νόμο προθεσμιών.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος συνολικού ύψους 5.319.450.000 δραχμών που αντιστοιχεί σε 100 δρχ. ανά μετοχή και είναι αυξημένο κατά 12,5% σε σχέση με το μέρισμα που καταβλήθηκε πέρυσι. Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος στο μέρισμα αποφασίσθηκε η Δευτέρα 29 Μαΐου 2000. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, εντός του Ιουνίου και μετά από σχετική ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης.
Τέλος, το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας συγκροτήθηκε σε σώμα και επανεκλέγησαν στη θέση του προέδρου του Δ.Σ ο Κώστας Κληρονόμος και στη θέση του αντιπροέδρου ο Μανόλης Κουλεντάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024