Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαθημερινές προσεγγίσεις της Minoan Lines στη Μήλο από σήμερα
Θαλάσσιες Μεταφορές

Καθημερινές προσεγγίσεις της Minoan Lines στη Μήλο από σήμερα

Η Minoan Lines προσθέτει καθημερινές προσεγγίσεις στη Μήλο στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο – Πειραιάς, από 1η Φεβρουαρίου, με τα Cruise Ferries.

Η Minoan Lines ανακοινώνει την προσθήκη στην γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο – Πειραιάς, καθημερινών προσεγγίσεων στη Μήλο. Από σήμερα 1η Φεβρουαρίου οι προσεγγίσεις θα πραγματοποιούνται με τα Cruise Ferries Festos Palace και Knossos Palace, χωρίς να επηρρεάζεται το ισχύον χρονοδιάγραμμα. Το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο και αντίστροφα θα έχει ίδια διάρκεια, παρά την προσέγγιση στη Μήλο, δηλαδή θα ξεκινά στις 21.00 το βράδυ και θα φτάνει στον προορισμό του στις 06.30 το πρωί.

Αυτή η θετική εξέλιξη που παρέχει στους κατοίκους, στους μεταφορείς αλλά και στους επισκέπτες της Μήλου, αδιάλειπτη και απ’ ευθείας πρόσβαση από και προς τον Πειραιά και το Ηράκλειο, είναι αποτέλεσμα των άριστων σχέσεων και γόνιμων συνεργασιών με τις αρχές του νησιού, αλλά και των προσπαθειών του δημάρχου Μήλου, κ. Μανώλη Μικέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία διατηρεί μακροχρόνια σχέση με το νησί της Μήλου, πραγματοποιώντας τα τελευταία χρόνια εποχικές προσεγγίσεις αλλά και έκτακτα δρομολόγια, μεταφέροντας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τους “Γιατρούς Του Αιγαίου” του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στο νησί. Η σταθερή αυτή αρωγή έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διευκόλυνση της μεταφοράς ιατρικών πόρων στη Μήλο, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και προληπτικούς ελέγχους για τους κατοίκους του νησιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024