Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜερική απαγόρευση απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων
Ακτοπλοΐα

Μερική απαγόρευση απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων

Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα – Στύρα, η γραμμή Καβάλα – Πρίνου – Θάσου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου για ορισμένες περιοχές, λόγω των ισχυρών ανέμων που φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα – Στύρα, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.

Λόγω έντασης των ανέμων χθες τα μεσάνυχτα στο δυτικό Κρητικό πέλαγος, αλλά και το κεντρικό Αιγαίο, δεν πραγματοποιήθησαν τα δρομολόγια των πλοίων “Ελευθέριος Βενιζέλος” για Χανιά, του “Knossos Palace” και του “Superfast ΧΙΙ” για Ηράκλειο. Τα δρομολόγια των πλοίων αυτών θα γίνουν εντός της ημέρας.

Επίσης, κλειστή παραμένει και σήμερα η γραμμή Καβάλα – Πρίνου – Θάσου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα – Λευκίμη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024