Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜέτρα ασφαλείας και στις Ευρωπαϊκές πόλεις μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη Νέα Υόρκη

Μέτρα ασφαλείας και στις Ευρωπαϊκές πόλεις μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη Νέα Υόρκη

Πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στα κύρια αεροδρόμια τους και στα τουριστικά αξιοθέατα. Το υψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, ο ουρανοξύστης των 70 ορόφων MesseTurm στην Φρανκφούρτη εκκενώθηκε. […]

Πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στα κύρια αεροδρόμια τους και στα τουριστικά αξιοθέατα<...>. Το υψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, ο ουρανοξύστης των 70 ορόφων MesseTurm στην Φρανκφούρτη εκκενώθηκε.

Όμως πολλά τουριστικά αξιοθέατα παραμένουν ανοικτά, παρά τις εκκλήσεις των τοπικών αρχών για προσωρινό κλείσιμο. Οι αρχές στη Γερμανία έχουν συστήσει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων των συχνών ερευνών των επιβατών, των χειραποσκευών τους, αλλά και των αεροπλάνων. Ο Γερμανός υπουργός εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη Γερμανία.

Στο Παρίσι, τα τουριστικά αξιοθέατα όπως ο πύργος του Άιφελ παραμένουν ανοικτά, ενώ το αντιτρομοκρατικό πρόγραμμα της χώρας έχει μπει σε εφαρμογή. Οι έλεγχοι γίνονται πιο συχνοί, αλλά η ελευθερία των κινήσεων των τουριστών και πολιτών δεν έχει επηρεαστεί. Οι πτήσεις ακριβώς πάνω από το Παρίσι έχουν απαγορευθεί.

Στην Ιταλία, υπάρχει πιο προσεκτικός έλεγχος στο αεροδρόμιο, αλλά οι περισσότερες πτήσεις γίνονται κανονικά. Τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα της Ιταλίας παραμένουν ανοικτά.

Στη Μεγάλη Βρετανία, όλα τα αεροδρόμια βρίσκονται υπό γενικό συναγερμό. Οι πτήσεις πάνω από το Λονδίνο απαγορεύονται, όπως και η πτήση οποιουδήποτε ιδιωτικού αεροπλάνου. Οι πτήσεις, εκτός από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, γίνονται κανονικά. Όπως ανέφεραν οι Βρετανικές Αρχές Τουρισμού (British Tourist Authority) πάνω από 100.000 Αμερικάνοι έχουν 'ξεμείνει' στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει επίσης, δημιουργηθεί ένας κόμβος στο Internet για να τους παρέχει πληροφορίες και βοήθεια.

Τέλος, στα αεροδρόμια της Ισπανίας έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024