Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝεκροί από έκρηξη σε τουριστικό θέρετρο της Ταϊλάνδης

Νεκροί από έκρηξη σε τουριστικό θέρετρο της Ταϊλάνδης

Περισσότερα από 40 άτομα τραυματίστηκαν ενώ άλλα 4 είναι νεκρά από έκρηξη βόμβας χθες στο τουριστικό θέρετρο Sungai Kolok της νότιας Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μαλαισία, ανακοίνωσε η […]

Περισσότερα από 40 άτομα τραυματίστηκαν ενώ άλλα 4 είναι νεκρά από έκρηξη βόμβας χθες στο τουριστικό θέρετρο Sungai Kolok της<...> νότιας Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μαλαισία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Υπενθυμίζουμε ότι και πριν λίγες μέρες έσκασε άλλη μια βόμβα στην ίδια περιοχή όταν ο κυβερνήτης του Narathiwat ετοιμαζόταν να βγάλει λόγο.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά την αναχώρηση του ταϊλανδού πρωθυπουργού Thaksin Shinawatra από την περιοχή όπου είχε μεταβεί για συνομιλίες με μουσουλμάνους ηγέτες. “Υπάρχουν περισσότεροι από 40 τραυματίες, τρεις από τους οποίους αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο χειρουργείο”, δήλωσε νοσηλευτική πηγή. “Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν”, πρόσθεσε.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η βόμβα εξερράγη πίσω από ένα ξενοδοχείο σε ένα δρόμο της πόλης γεμάτο με μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Η ταϊλανδική κυβέρνηση έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες στην περιοχή, σε μία προσπάθεια να αποτρέψει την αναζωπύρωση του αυτονομιστικού πολέμου των ισλαμιστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024