Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕΟΤ: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης
Τουριστικοί Φορείς

ΕΟΤ: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

  • EOT 3
    Από τη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών στα γραφεία του ΕΟΤ.
  • Η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, A. Mamanee.
  • Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μ. Φλουρής, με τον Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα, S. Kashemsanta Na Ayudhya.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, συναντήθηκε με Ταϊλανδέζικα στελέχη για να συζητήσουν την επέκταση της διμερούς συνεργασίας στον τουρισμό, επικεντρώνοντας σε βιώσιμες πρακτικές και αύξηση των τουριστικών ροών.

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, Asi Mamanee, και τον πρέσβη της χώρας στην Αθήνα, Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, είχε η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στα γραφεία του οργανισμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου κατανόησης και τουριστικής συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών και επικεντρώθηκε στη διεύρυνση των προοπτικών συνεργασίας των δύο πλευρών με έμφαση στον βιώσιμο τουρισμό, καθώς και στην περαιτέρω αύξηση των ροών τουριστών προς και από τις δύο χώρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμα, ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μύρωνας Φλουρής, η γενική διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου, η διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού-Εξωτερικού ΕΟΤ, Άντζελα Βαρελά, καθώς και αντιπροσωπεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης και της πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024