Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Μεταφορών
Παπούλιας - Λιάπης

Ενημέρωση του προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Μεταφορών

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε ο Yπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης. Μετά τη συνάντηση ο Yπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης δήλωσε στους δημοσιογράφους…

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε ο Yπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης<...>. Μετά τη συνάντηση ο Yπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

“Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα τρέχοντα θέματα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο κύριος Πρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σιδηροδρομικό δίκτυο. Του είπα ότι γίνονται πολλά έργα αυτή την εποχή, μεγάλα έργα υποδομής για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου αλλά και για την ανανέωση του τροχαίου υλικού. Και σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα θα υπάρχει έτοιμος ο σιδηρόδρομος που θα ενώνει την Πάτρα με τους Ευζώνους, με διπλή ηλεκτροκινούμενη γραμμή υψηλών ταχυτήτων. Συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο να επισκεφθούμε μαζί ορισμένα εργοτάξια για να αναδείξουμε αυτό το μεγάλο εθνικό έργο, που είναι και διακομματικό έργο. Επίσης τον ενημέρωσα για τα θέματα των αστικών συγκοινωνιών, για την επιτυχή προσπάθεια που κάνει το Υπουργείο Μεταφορών να χρησιμοποιεί ο κόσμος όλο και περισσότερο μέσα μαζικής μεταφοράς και λιγότερο το ΙΧ.”

Τέλος, ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε και για τα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων που αφορούν και την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024