Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜιχάλης Λιάπης: Σύνθετο το πρόβλημα της Ολυμπιακής

Μιχάλης Λιάπης: Σύνθετο το πρόβλημα της Ολυμπιακής

Σύνθετο χαρακτήρισε το πρόβλημα της Ολυμπιακής, παρομοιάζοντας το μάλιστα με μια δύσκολη εξίσωση που πρέπει να επιλυθεί, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης σε δηλώσεις του μετά τη χτεσινή συνάντηση…

Σύνθετο χαρακτήρισε το πρόβλημα της Ολυμπιακής, παρομοιάζοντας το μάλιστα με μια δύσκολη εξίσωση που πρέπει να επιλυθεί,<...>ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης σε δηλώσεις του μετά τη χτεσινή συνάντηση, που είχε, με τους εκπροσώπους εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της συνομιλίας με τους εργαζομένους, ο κ. Λιάπης δήλωσε τα ακόλουθα:

“Ξεκινήσαμε ένα κύκλο διαλόγου με τους εργαζόμενους στη Ολυμπιακή. Είναι μόνο η αρχή. Θα επακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις. Πρέπει να πω ότι ήταν μια ανοικτή συζήτηση, ακούστηκαν πολλά πράγματα σε ανοικτό κλίμα και με καλή πίστη. Όλοι ομολογούμε ότι το πρόβλημα της Ολυμπιακής είναι σύνθετο, είναι μια δύσκολη εξίσωση να επιλυθεί.

Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ. Και ζήτησα από τους εργαζόμενους πνεύμα κατανόησης, συναίνεσης, διότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βρούμε κοινό τόπο. `Αλλωστε η δικιά μας άποψη είναι ότι, η καινούρια εταιρία θα είναι βιώσιμη, θα είναι κερδοφόρα, και αυτό προσπαθούμε. Και σε αυτή την περίπτωση εξασφαλίζονται κατά τον καλύτερο τρόπο και τα δικαιώματα των εργαζομένων”.

Επίσης, ο κ. Λιάπης χτες συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με επικεφαλή τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Μετά τη συνάντηση τους, ο κ. Λιάπης δήλωσε τα εξής:

“Ήρθε η ώρα για τη λύση του προβλήματος της Ολυμπιακής. Ήρθε η ώρα για λύση που αφορά τον τόπο. Δεν βλέπουμε το χθες, βλέπουμε μπροστά, το μέλλον. Και για αυτό κάναμε μια πολύ χρήσιμη συνάντηση με τους αγαπητούς συναδέλφους από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ανταλλάξαμε απόψεις. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική. Το μόνο που θέλουμε είναι τη δημιουργική τους συνεισφορά σε μια δύσκολη απόφαση, όπως είναι η λύση της εξίσωσης της Ολυμπιακής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024