Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕντατικοποιείται η προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Εντατικοποιείται η προβολή της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Συνεχίζεται και αυξάνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης της Ελλάδας, του τηλεοπτικού τύπου της Ιαπωνίας, συνεργασίας ΕΟΤ, με επίκεντρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον τουρισμό μας. Το τηλεοπτικό κανάλι Nippon […]

Συνεχίζεται και αυξάνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης της Ελλάδας, του τηλεοπτικού τύπου της Ιαπωνίας, συνεργασίας ΕΟΤ<...>, με επίκεντρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον τουρισμό μας.

Το τηλεοπτικό κανάλι Nippon Television Network Corporation, είχε, τον περασμένο Ιούνιο, αφιέρωμα μισής ώρας για την προετοιμασία των Ολυμπιακών μας Αγώνων, στο πρόγραμμα “Kyo No Dekigoto”.

Το τηλεοπτικό κανάλι TV Asahi, τέλη Ιουλίου, θα παρουσιάσει την Αθήνα και Ολυμπία, στο πρόγραμμα “Road to Athens Olympic Games 2004”.

To TV Asahi, επίσης, μέσα από τα μάτια της, γνωστής στην Ιαπωνία ηθοποιού, Keiko Kishi, θα παρουσιάσει τέλη Ιουλίου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας, Κρήτης και Λευκάδας, στο πρόγραμμα “Keiko Kishi visits bright Greece & Athens”, διάρκειας μιάμισης ώρας.

To κρατικό κανάλι NHK, θα έχει, τον Ιούλιο, αφιέρωμα, με τίτλο, “100 years of Marathon-The challenge of Technology”, για το Μαραθώνιο αγώνα, την πρόκληση και επίδραση αυτού στο ανθρώπινο σώμα, την ιστορία του αθλήματος στους Ολυμπιακούς, καθώς και τις επιδόσεις των αθλητών του Μαραθωνίου.

Τέλος, το τηλεοπτικό κανάλι TBS, θα παρουσιάσει τον Αύγουστο, τη σύγχρονη ζωή, γαστρονομία, μόδα και αξιοθέατα της Αθήνας, στο πρωινό πρόγραμμα “Shittoko! Sekaino Asagohan”, διάρκειας 15΄.

Παράλληλα, σε σεμινάριο, το οποίο διοργάνωσε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Club Tourism για τους Ιάπωνες καταναλωτές, συμμετείχε πρόσφατα ο ΕΟΤ, όπου έγινε παρουσίαση και προβολή των χειμερινών τουριστικών προγραμμάτων της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024