Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιστολή της ΕΞΑ προς το Δήμο Αθηναίων για τον καλλωπισμό του Σταθμού Λαρίσης

Επιστολή της ΕΞΑ προς το Δήμο Αθηναίων για τον καλλωπισμό του Σταθμού Λαρίσης

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Δήμαρχο Αθηναίων, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της, έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, ύστερα από αίτημα των μελών της, σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση στο […]

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Δήμαρχο Αθηναίων, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της, έστειλε<...> η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, ύστερα από αίτημα των μελών της, σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση στο Σταθμό Λαρίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αφικνούμενοι τουρίστες στο Σταθμό.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αφικνούμενοι τουρίστες στον Σταθμό Λαρίσης, η ΕΞΑ αναφέρει ενδεικτικά στην επιστολή της, την ανεπάρκεια του φωτισμού, την έλλειψη περιμετρικών πεζοδρομίων, την έλλειψη γενικότερης καλαισθησίας, καθώς και την ανεπάρκεια καθαριότητας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εστίες μόλυνσης λόγω της συσσώρευσης των απορριμμάτων.

Στην επιστολή τονίζεται ακόμα ότι “η εν λόγω περιοχή αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο και πύλη εισόδου της πόλης μας, κατά συνέπεια σημείο αφίξεως και αναχωρήσεως μεγάλου αριθμού τουριστών, όπου η πρώτη και τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει στον επισκέπτη και η οποία αναλόγως λειτουργεί θετικά ή αρνητικά για την τουριστική εικόνα της Αθήνας”.

Η παραπάνω ενέργεια της ΕΞΑ ευαισθητοποίησε τη Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία άμεσα απάντησε πως το θέμα είναι πράγματι σοβαρό, εκφράζοντας παράλληλα και τη λύπη της που ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια λύση προκειμένου να βελτιωθεί η όψη της πλατείας του Σταθμού Λαρίσης. Ενώ, πρόσθεσε ότι “ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Χρήστος Τεντόμας έχει ενημερωθεί έτσι ώστε να κοιτάξει το εν λόγω θέμα και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024