Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈργα βελτίωσης τουριστικών υποδομών επιχορηγεί η ΠΙΝ

Έργα βελτίωσης τουριστικών υποδομών επιχορηγεί η ΠΙΝ

Έργα βελτίωσης των τουριστικών υποδομών, των υποδομών εκπαίδευσης και υγείας, καθώς επίσης και έργα οδοποιίας, υδρεύσεων και αποχετεύσεων χρηματοδοτούνταιαπό την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τις τρέχουσες προκηρύξεις, στα πλαίσια του […]

Έργα βελτίωσης των τουριστικών υποδομών, των υποδομών εκπαίδευσης και υγείας, καθώς επίσης και έργα οδοποιίας, υδρεύσεων και αποχετεύσεων χρηματοδοτούνται<...>από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τις τρέχουσες προκηρύξεις, στα πλαίσια του 3ου ΠΕΠ. `Αμεσα θα δημοσιευτούν και νέες προσκλήσεις για την απορρόφηση των ποσών, που προέρχονται από τις εκπτώσεις που προκύπτουν κατά τις δημοπρατήσεις των έργων. Στόχος της ΠΙΝ είναι να συμβασιοποιήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και τα 360 εκατ. ευρώ, που αναλογούν στα Ιόνια για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Στα πλαίσια των παραπάνω προκηρύξεων, συνολικού προϋπολογισμού 63,15 εκατ. ευρώ, αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις για τη χρηματοδότηση έργων με ολοκληρωμένες μελέτες, τα οποία να μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάστημα μικρότερο των δέκα μηνών ξεκινάει η τέταρτη προγραμματική περίοδος, όπου πέραν των έργων υποδομής θα δοθεί έμφαση στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024