Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπουργείο Τουρισμού: Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα των ξενοδόχων μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία
Τουριστική πολιτική

Υπουργείο Τουρισμού: Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα των ξενοδόχων μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία

kefalogianni

Επίκεινται δράσεις για την ειδική προβολή και την ενίσχυση της εικόνας των πληγεισών από τη θεομηνία περιοχών.

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρωνα Φλουρή, του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κ. Αλέξανδρου Βασιλικού και των προέδρων Ενώσεων Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Παναγιώτη Ανδριτσόπουλου, Μαγνησίας κ. Γιώργου Ζαφείρη, Λάρισας κας Ειρήνης Παπαϊωάννου και Τρικάλων κ. Γιάννη Κουρούπα.

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης, η καταγραφή των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία, τα επείγοντα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και τα άμεσα αιτήματα αρμοδιότητας όχι μόνο του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά και των συναρμόδιων υπουργείων.

Από την πλευρά της η υπουργός Τουρισμού δεσμεύθηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους υπουργούς τα βασικά αιτήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, καθώς και με τη συμβολή του ΕΟΤ να προγραμματιστούν δράσεις ειδικής προβολής και ενίσχυσης της εικόνας των πληγεισών περιοχών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024