Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροβλήματα με τα απορρίμματα στη Γαύδο
Ι.Χ επισκεπτών ακινητοποιημένα σε Αγία Ρουμέλη και Γαύδο λόγω έλλειψης πετρελαίου

Προβλήματα με τα απορρίμματα στη Γαύδο

Η υγεία κατοίκων και επισκεπτών στις περιοχές της Γαύδου, του Λουτρού και της Αγίας Ρουμέλης, στα Χανιά απειλείται λόγω των προβλημάτων στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, στις περιοχές της Γαύδου, του Λουτρού και της Αγίας Ρουμέλης, στα Χανιά έχει προκαλέσει η αδυναμία μεταφοράς απορριμματοφόρου οχήματος από την προηγούμενη Τρίτη, μετά την απαγόρευση της εκτέλεσης δρομολογίων από τα πλοία που είχαν αναλάβει το έργο αυτό, λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τα πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σφακίων κ. Παύλο Πολάκη, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, απειλείται η υγεία κατοίκων και επισκεπτών, καθώς τα απορρίμματα, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο Λουτρό, την Αγία Ρουμέλη και τη Γαύδο, αφού η αποκομιδή των απορριμμάτων που πραγματοποιούνταν 3 φορές την εβδομάδα, δεν έχει πραγματοποιηθεί εδώ και 8 ημέρες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η Γαύδος, κινδυνεύει να μείνει και από πετρέλαιο, ενώ Ι.Χ επισκεπτών παραμένουν ακινητοποιημένα στην Αγία Ρουμέλη, αλλά και στη Γαύδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024