Τελευταία νέα
ΑρχικήΤηλεοπτικά κανάλια από την Ιαπωνία επισκέπτονται και προβάλλουν τη χώρα μας

Τηλεοπτικά κανάλια από την Ιαπωνία επισκέπτονται και προβάλλουν τη χώρα μας

Ο αγώνας “Σπάρταθλον”, της 24ης-25ης Σεπτεμβρίου 1999, συγκέντρωσε και τη φετινή χρονιά το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης, των Ιαπωνικών τηλεοπτικών συνεργείων, TV Asahi Sports &ABC, Asahi Corporation Osaka, λόγω και […]

Ο αγώνας "Σπάρταθλον", της 24ης-25ης Σεπτεμβρίου 1999, συγκέντρωσε και τη φετινή χρονιά το ενδιαφέρον επίσκεψης και παρουσίασης, των Ιαπωνικών τηλεοπτικών συνεργείων, TV Asahi Sports &ABC, Asahi Corporation Osaka, λόγω και της συμμετοχής του γνωστού ηθοποιού κωμικού κ. Kampei Hazama.

Το ενδιαφέρον για την χώρα μας συνεχίζεται, και με την συνεργασία και του ΕΟΤ, πολλά τηλεοπτικά συνεργεία θα δημιουργήσουν αντίστοιχες τηλεοπτικές εκπομπές που θα προβάλουν τα μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς μας, τη σύγχρονη ζωή της Ελλάδας και τον τουρισμό μας.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 1999, το τηλεοπτικό κανάλι Chukyo TV-Nagoya θα αφιερώσει πρόγραμμα διάρκειας 55 λεπτών στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Ελλάδας και της Νότιας Ιταλίας. Τα Μετέωρα, οι Δελφοί, και η Αθήνα, δεσπόζουν στο πρόγραμμα, με τίτλο "Υ.Γ. Σ’αγαπώ! Ένα συγκλονιστικό ταξίδι σε 5 μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς".

Τρεις ιστορικές πόλεις της Μεσογείου, την Αθήνα, τη Ρώμη, και τη Φλωρεντία, θα παρουσιάσει επίσης το τηλεοπτικό κανάλι KBS Kyoto, την 1η Ιανουαρίου 2000, σε ειδική εκπομπή διάρκειας 85 λεπτών, με τίτλο "The tales of the three cities, along the Mediterranean Sea".

Επίσης, με τίτλο "Touring the world cities of the same latitude with Tottoti city" το Καστέλι Κισσάμου στην Κρήτη και η καθημερινή ζωή του, θα συμπεριλαμβάνεται, μαζί με άλλες τρεις πόλεις από το Μαρόκο, την Κίνα, και την Αμερική, στην τηλεοπτική προβολή, σε ειδική αίθουσα του Μουσείου Tottori, το οποίο θα λειτουργήσει την Ιούνιο του 2000 στην ομώνυμη πόλη της Ιαπωνίας.

Για τον εορτασμό της νέας χιλιετηρίδας, το τηλεοπτικό κανάλι του Hong Kong, Asia Sat 3S, Phoenix Satellite TV, θα αφιερώσει τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο "A Millennium trip from Mediterranean to China" το οποίο θα είναι ένα ταξίδι σε 30 πόλεις του κόσμου διάρκειας 15 λεπτών καθημερινά, αρχίζοντας από την Ελλάδα, με την παρουσίαση της Αθήνας, των Δελφών, της Ολυμπίας, του Ναυπλίου, του Άργους, της Επιδαύρου, και των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας, Μύκονος και Σαντορίνη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024