Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠοινική δίωξη κατά υπαλλήλων ασφάλειας του ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Ποινική δίωξη κατά υπαλλήλων ασφάλειας του ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε βάρος των υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας του αεροδρομίου των Σπάτων Στ. Γιαννίτσου, Ζωής Νικολαΐδου και Δημήτρη Κέκη για τα αδικήματα της […]

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε βάρος των υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρίας<...> ασφάλειας του αεροδρομίου των Σπάτων Στ. Γιαννίτσου, Ζωής Νικολαΐδου και Δημήτρη Κέκη για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής, παράνομης κατακράτησης και απρόκλητης έργω εξύβρισης.

Η δίωξη αφορά το περιστατικό που έγινε στις 20 Ιουλίου, όταν ο Δημήτρης Τσοβόλας έχασε την πτήση του προς Κρήτη λόγω του εξονυχιστικού ελέγχου στον οποίο θέλησαν να τον υποβάλουν οι υπάλληλοι της εταιρίας ασφάλειας.

Ο εισαγγελέας που διενήργησε προκαταρκτική για την υπόθεση απήγγειλε και σε βάρος των υπευθύνων της εταιρίας Π. Τασιόπουλου και Matthias Mitscherlich την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στις πράξεις των υφισταμένων τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024