Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤην κατασκευή αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη προτείνει βουλευτής της ΝΔ

Την κατασκευή αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη προτείνει βουλευτής της ΝΔ

Την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου αεροδρομίου στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης προτείνει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου. Με αφορμή, άλλωστε και την ακύρωση του διαγωνισμού […]

Την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου αεροδρομίου στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης προτείνει ο βουλευτής<...> Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Με αφορμή, άλλωστε και την ακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης – απογείωσης 10/28 του αεροδρομίου `Μακεδονία`, ο βουλευτής προτείνει να ανοίξει αμέσως ένας ευρύτατος κοινωνικός διάλογος για το θέμα του αεροδρομίου και καλεί την κυβέρνηση και το ΥΠΕΧΩΔΕ να προσανατολιστούν στη λύση με την κατασκευή ενός νέου αεροδρομίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Τα επιχειρήματα του στάθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι θα εξυπηρετεί την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, αφού θα απέχει 40 λεπτά από την Κοζάνη και 20 λεπτά από τη Βέροια, καθώς και ότι μπορεί να αναδειχθεί σε μεταφορικό κόμβο των δυτικών Βαλκανίων.

Τέλος, όσον αφορά στο υπάρχον αεροδρόμιο `Μακεδονία`, ο κ. Καράογλου προτείνει να παραμείνει σε λειτουργία κυρίως για πτήσεις εσωτερικού και να μην γίνει η επέκταση του διαδρόμου στη θάλασσα, ώστε να μην διαταραχθεί η οικολογική ισορροπία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024