Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔύσκολη οικονομική χρονιά για Κυπριακές Αερογραμμές και Eurocypria

Δύσκολη οικονομική χρονιά για Κυπριακές Αερογραμμές και Eurocypria

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης τιμών των καυσίμων η τρέχουσα χρονιά προβλέπεται αρκετά δύσκολη οικονομικά για τις Κυπριακές Αερογραμμές και την Eurocypria, όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του στη Βουλή ο […]

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης τιμών των καυσίμων η τρέχουσα χρονιά προβλέπεται αρκετά δύσκολη οικονομικά για τις Κυπριακές Αερογραμμές και την Eurocypria, όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών<...>της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χαρίλαος Σταυράκης. Οποιαδήποτε νέα οικονομική βοήθεια προς τις δύο εταιρίες, ανέφερε, θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τις Βρυξέλλες.

Η Κυβέρνηση, διαβεβαίωσε, θα κάνει ότι μπορεί για να προστετέψει τις δύο εταιρίες, η προσφορά των οποίων είναι μεγάλη, όχι μόνο στον τουρισμό του νησιού, αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη την κοινωνία. Ήδη πρόσθεσε, μελετώνται οι διάφορες επιλογές που έχει η Κυβέρνηση ενώπιον της.

Κληθείς να αναφερθεί στις επιλογές που συζητούνται, ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι υπάρχουν πολλές θεωρητικές επιλογές, τις οποίες δεν θέλει να αποκαλύψει στο παρόν στάδιο και επανέλαβε πως οι δύο αυτές εταιρίες πρέπει πάση θυσία να μείνουν σε κυπριακά χέρια.

Υπενθυμίζεται πως η κυπριακή Κυβέρνηση είναι κατά 100% μέτοχος της Eurocypria και κατά 60% μέτοχος των Κυπριακών Αερογραμμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024