Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚομβικό σημείο η Θεσσαλονίκη για την Turkish Airlines
Συνάντηση του διευθυντής της THY στη Θεσσαλονίκη με τον Γ. Μπουτάρη

Κομβικό σημείο η Θεσσαλονίκη για την Turkish Airlines

Ευχαριστίες της Turkish Airlines στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή του, στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας της απευθείας γραμμής Θεσσαλονίκης – Istanbul.

Η καθημερινή προσπάθεια της Turkish Airlines για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες που την επιλέγουν (με διαρκώς αυξητική τάση), προϋποθέτει σχεδιασμό, ανάλυση και εν τέλει υλοποίηση ενός προγράμματος, το οποίο αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Σε αυτό το πλαίσιο ο διευθυντής της THY στη Θεσσαλονίκη, κ. Ουτκού Γιαζάν, είχε άλλη μια συνάντηση στο δημαρχιακό μέγαρο, με τον δήμαρχο της πόλης κ. Γ. Μπουτάρη. Σκοπός του ήταν να εκφράσει τις ευχαριστίες της εταιρείας στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξή του, στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας της απευθείας γραμμής Θεσσαλονίκης – Istanbul.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν όχι μόνο για θέματα που άπτονται των πτήσεων της ΤΗΥ από τη Θεσσαλονίκη προς την Istanbul, αλλά και για ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, αναφορικά με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην συμπρωτεύουσα.

Η Turkish Airlines δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επαφή της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, επειδή θεωρεί πως θα συμβάλλει καθοριστικά στη γενικότερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών, από και προς την Τουρκία.

Νωρίτερα, ο κ. Γιαζάν είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους πρόξενους της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Hoelscher – Obermaier, και της Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Τσακάλη, στο πλαίσιο των στρατηγικών του επαφών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024