Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤαξίδι στα νησιά του Ειρηνικού με το Micronesia Airpass της Star Alliance
Εως και 10 πτήσεις των δικτύων των Continental και United σε όλη τη Μικρονησία, με ένα εισιτήριο

Ταξίδι στα νησιά του Ειρηνικού με το Micronesia Airpass της Star Alliance

Η Star Alliance πρόσθεσε ένα νέο προϊόν ναύλων με το οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερα νησιά στον Ειρηνικό Ωκεανό. Με το Micronesia Airpass, οι επιβάτες θα […]

Η Star Alliance πρόσθεσε ένα νέο προϊόν ναύλων με το οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερα νησιά στον Ειρηνικό Ωκεανό. Με το Micronesia<…> Airpass, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με έως και 10 πτήσεις των δικτύων των Continental Airlines και United σε όλη τη Μικρονησία, με ένα μοναδικό εισιτήριο σε ειδική τιμή. Οι διαδρομές με το Micronesia Airpass θα ξεκινούν από οποιονδήποτε προορισμό της Star Alliance στην Ιαπωνία, όπως επίσης από Κερνς, Γκουάμ, Χονγκ Κονγκ, Μανίλα, Νάντι, Παλάου ή Σαϊπάν και θα είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδυασμό με μια διεθνή πτήση της Star Alliance προς οποιονδήποτε από αυτούς τους προορισμούς.

Η Μικρονησία αποτελείται από περισσότερα από 2.000 νησιά διασκορπισμένα στον Βόρειο Ειρηνικό και είναι ιδανικός προορισμός για πολλά είδη θαλάσσιων σπορ, όπως καταδύσεις, σερφ, καγιάκ και ψάρεμα. Τα μέλη της Star Alliance, Continental Airlines και United, προσφέρουν το πιο πλήρες δίκτυο πτήσεων στη Μικρονησία. Εκτός από τη Γκουάμ, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν προς: Τσουκ, Κόσραε, Πονπέι και Γιαπ στις Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας, την Ατόλλη Κουατζαλέϊν και το Ματζούρο στις Νήσους Μάρσαλ, τη Ρότα και τη Σαϊπάν στις Βόρειες Μαριάνες Νήσους, καθώς και στο Παλάου.

Ο Christopher Korenke, εμπορικός αντιπρόεδρος της Star Alliance, δήλωσε: “Το Micronesia Airpass επιδεικνύει για μια ακόμη φορά τα οφέλη που μόνο μια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών μπορεί να προσφέρει. Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονταν τη Μικρονησία στο παρελθόν είχαν περιορισμένες επιλογές αεροπορικών δρομολογίων και έπρεπε να αγοράζουν χωριστά εισιτήρια από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες για να προσεγγίσουν αυτό το μέρος του κόσμου. Μέσω του δικτύου της Star Alliance, οι επιβάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με οποιοδήποτε από τα μέλη της συμμαχίας που εκτελούν πτήσεις προς τα αεροδρόμια που έχουν ορισθεί ως πύλες εισόδου, και να συνεχίζουν με πτήσεις ανταπόκρισης του δικτύου της Continental Airlines και της United στη Μικρονησία, με εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές”.

Οι ναύλοι ορίζονται βάσει θέσεως και αποστάσεως ταξιδιού. Τα δρομολόγια μπορούν να καλύπτουν διαδρομές οικονομικής θέσης έως και για τρεις μήνες, πρέπει να αποτελούνται από τρεις τουλάχιστον διαδρομές και να περιλαμβάνουν το λιγότερο δύο εικοσιτετράωρες στάσεις σε διαφορετικούς προορισμούς.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να προμηθευτούν το Micronesia Airpass πρέπει να επικοινωνήσουν με οποιαδήποτε εταιρεία-μέλος της Star Alliance ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Πέρα από το Micronesia Airpass, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε περισσότερους προορισμούς στον Ειρηνικό, χρησιμοποιώντας είτε τον ναύλο “Round-the-World”, το ναύλο “Circle Pacific”, το Asia Airpass ή το South Pacific Airpass. Συνολικά, η Star Alliance προσφέρει πλέον 15 διαφορετικά προϊόντα ναύλων σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024