Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧριστοδουλάκης: η Ελλάδα θα έχει σύντομα νέα αεροπορική εταιρία

Χριστοδουλάκης: η Ελλάδα θα έχει σύντομα νέα αεροπορική εταιρία

Η Ελλάδα θα έχει αεροπορική εταιρία που δεν θα είναι κρατική και η οποία όχι απλώς θα είναι βιώσιμη αλλά θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε μόλις ξεπερασθεί η σημερινή […]

Η Ελλάδα θα έχει αεροπορική εταιρία που δεν θα είναι κρατική και η οποία όχι απλώς θα είναι βιώσιμη αλλά θα<...> οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε μόλις ξεπερασθεί η σημερινή διεθνής κρίση στις αερομεταφορές θα είναι πλήρως έτοιμη να κάνει δυναμική επανείσοδο στις διεθνείς αγορές, που θα της εξασφαλίσουν τη διεθνή πελατεία την οποία θα έχει ανάγκη, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης για το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>.

ο κ. Χριστοδουλάκης θύμισε επίσης ότι ο σχετικός διαγωνισμός και οι συναφείς διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται μέχρι την 31η Ιανουαρίου και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω συγκεκριμένες δηλώσεις για αυτό το θέμα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι εκπρόσωποι της IAS παρουσίασαν αποδείξεις ότι διαθέτουν τα απαιτούμενα κεφάλαια, όπως είχε θέσει σαν απαραίτητο όρο ο σύμβουλος της κυβέρνησης και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για θέματα που αφορούν στην κατάρτιση της σύμβασης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο πλευρών, εκτός απροόπτου, στις αρχές Φεβρουαρίου θα έχει ετοιμαστεί και το κείμενο της σύμβασης.

Το θέμα που φαίνεται να βγαίνει στο προσκήνιο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διοικείται η Ολυμπιακή στο μεταβατικό διάστημα από την υπογραφή της πώλησης μέχρι τον "διαχωρισμό" της σε δύο εταιρίες εκ των οποίων την υγιή εταιρία θα αναλάβει η ΙΑS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024