Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκτακτες πτήσεις από τις Κυπριακές Αερογραμμμές

Έκτακτες πτήσεις από τις Κυπριακές Αερογραμμμές

Επιπρόσθετα δρομολόγια πτήσεων από και προς διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς προγραμματίζουν για την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και τον Οκτώβριο οι Κυπριακές Αερογραμμές, στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούνστην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση του […]

Επιπρόσθετα δρομολόγια πτήσεων από και προς διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς προγραμματίζουν για την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και τον Οκτώβριο οι Κυπριακές Αερογραμμές, στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν<…>στην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση του επιβατικού κοινού.

Ειδικότερα, έκτακτες πτήσεις προγραμματίζονται για Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Ζυρίχη, Μιλάνο, Βιέννη και Φραγκφούρτη. Με τις πρόσθετες αυτές πτήσεις υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς 14.848 επιβατών, όσο και το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες πτήσεις, εάν η ζήτηση παραμένει μεγάλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024