Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air Malta συνδέει την Ελλάδα με Λιβύη

Η Air Malta συνδέει την Ελλάδα με Λιβύη

Πτήσεις για Βεγγάζη και συνέχιση των ήδη προγραμματισμένων πτήσεων της για Τρίπολη της Λιβύης ανακοίνωσε η Air Malta. Ο επιχειρηματικός κόσμος από την Ελλάδα, έχει τώρα την επιλογή ανταποκρίσεων, μέσω […]

Πτήσεις για Βεγγάζη και συνέχιση των ήδη προγραμματισμένων πτήσεων της για Τρίπολη της Λιβύης ανακοίνωσε η Air Malta. Ο επιχειρηματικός κόσμος από την Ελλάδα, έχει τώρα την επιλογή ανταποκρίσεων, μέσω Μάλτας και για τις δύο πύλες εισόδου αυτού του<...> ανερχόμενου προορισμού με τα μοντέρνα αεροσκάφη της Air Malta Airbus 320.

Η Λιβύη εξελίσσεται ραγδαία και σε τουριστικό προορισμό ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους Έλληνες ταξιδιώτες, που επιθυμούν να επισκεφτούν αρχαιολογικά ευρήματα που τώρα γίνονται προσιτά, χωρίς την πολυκοσμία άλλων πόλεων και σε φιλικό περιβάλλον. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να συνδυαστεί και επίσκεψη/διανυκτέρευση στην Μάλτα χωρίς επιβάρυνση στον αεροπορικό ναύλο!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024