Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Athens Airways εγκαινιάζει πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο
Την Πέμπτη 26 Μαρτίου η εταιρεία ξεκινά τις πτήσεις της για τα Χανιά

Η Athens Airways εγκαινιάζει πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο

Η Athens Airways, έχοντας ολοκληρώσει την επέκταση του δικτύου της στη βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζοντας τους σταθμούς της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας, της Μυτιλήνης και της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει άλλους δύο σταθμούς, στα […]

Η Athens Airways, έχοντας ολοκληρώσει την επέκταση του δικτύου της στη βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζοντας τους σταθμούς της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας<...>, της Μυτιλήνης και της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει άλλους δύο σταθμούς, στα Χανιά και το Ηράκλειο. Την Πέμπτη 26 Μαρτίου η εταιρεία ξεκινά τις πτήσεις της για τα Χανιά. Η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη στις 06:50 π.μ. από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων και καθημερινά θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις ενώνοντας τις δύο πόλεις:

Ο σταθμός των Χανίων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την εταιρεία, καθώς είναι ο πρώτος προορισμός για την Κρήτη. Επίσης, την Πέμπτη 2 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Ν.Καζαντζάκης”. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται τρείς πτήσεις, ενώνοντας την Αθήνα με το Ηράκλειο. Οι πρώτες πτήσεις τις Athens Airways είναι ανοιχτές προς τους επιβάτες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024