Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Athens Airways δημιουργεί πακέτα για όλους τους επιβάτες
Ξεκίνησε το πρόγραμμα συχνών επιβατών Athens Airways Flights & Bonus

Η Athens Airways δημιουργεί πακέτα για όλους τους επιβάτες

Η Athens Airways δημιούργησε 3 προγράμματα προπληρωμένων πακέτων εισιτηρίων για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιβάτη. Παράλληλα, ξεκίνησε το πρόγραμμα συχνών επιβατών Athens Airways Flights & Bonus, με πολλά προνόμια για […]

Η Athens Airways δημιούργησε 3 προγράμματα προπληρωμένων πακέτων εισιτηρίων για τις διαφορετικές ανάγκες<...> κάθε επιβάτη. Παράλληλα, ξεκίνησε το πρόγραμμα συχνών επιβατών Athens Airways Flights & Bonus, με πολλά προνόμια για τα μέλη του.

Για την καλοκαιρινή περίοδο (από 1/7 έως 25/9), το πακέτο Athens Airways Friends & Family, δίνει τη δυνατότητα σε μία οικογένεια ή μεγάλη παρέα να ταξιδέψουν με σταθερές τιμές όλο το καλοκαίρι, με ειδικά προνόμια και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τους, κερδίζοντας παράλληλα επιπλέον δωρεάν εισιτήρια για τις διαδρομές τους μέχρι τις 20/12/09.

Το δεύτερο πακέτο πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα, γι αυτούς που ταξιδεύουν πολύ όλο το χρόνο και επιθυμούν να ταξιδεύουν με σταθερές τιμές όλο το χρόνο. Ο επιβάτης επιλέγει ανάμεσα σε τρία επιμέρους προγράμματα (Benefit, Flexi for Two, Advance for Two) εξασφαλίζοντας 50 one way ή 25 round trip εισιτήρια και μοναδικά προνόμια για τον ίδιο και άλλον ένα επιβάτη.

Το τρίτο πακέτο απευθύνεται στις εταιρείες, των οποίων τα στελέχη ταξιδεύουν συχνά. Παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός συνδυασμού εισιτηρίων και ναύλων, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν, η Athens Airways δημιουργεί το ιδανικό πακέτο εισιτηρίων με πολλαπλά εταιρικά οφέλη για όλο το χρόνο.

Τέλος, το Flights & Bonus πρόγραμμα της Athens Airways, δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον ταξίδια από την πρώτη κιόλας διαδρομή. Παράλληλα, αν είστε κάτοχος ασημένιας ή χρυσής κάρτας προγράμματος τακτικών επιβατών άλλης αεροπορικής εταιρίας, η Athens Airways σας εγγράφει αυτόματα στην αντίστοιχη κατηγορία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια και δώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024