Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAthens Airways: Στον αέρα με τους Scorpions

Athens Airways: Στον αέρα με τους Scorpions

Ειδική πτήση της Athens Airways παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου το συγκρότημα των Scorpions από το αεροδρόμιο της Βάρνας, με προορισμό την Μυτιλήνη. Τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, […]

Ειδική πτήση της Athens Airways παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου το συγκρότημα των Scorpions από το αεροδρόμιο<...> της Βάρνας, με προορισμό την Μυτιλήνη.

Τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, καθώς η υπόλοιπη αποστολή, που αποτελούνταν από 12 άτομα, επιβιβάστηκαν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι στο αεροσκάφος της Athens Airways με προορισμό τον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους στην Ελλάδα, το νησί της Μυτιλήνης. Στο αεροδρόμιο, τους περίμεναν αρκετοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι ενώ η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου, που έχει αναλάβει και τη διοργάνωση της συναυλίας, είχε ετοιμάσει θερμή υποδοχή στο συγκρότημα. Η συναυλία των Scorpions πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο κάστρο της Μυτιλήνης, με πολύ επιτυχία.

Το συγκρότημα επιβιβάστηκε ξανά στο αεροσκάφος της Athens Airways την Κυριακή 5 Ιουλίου, με προορισμό αυτή τη φορά την Αθήνα για τη συναυλία στο Στράδιο Καραϊσκάκη την επόμενη, 6 Ιουλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024