Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας στην πρώτη γραμμή επιλογής
Συνεδρίαση της Κυβερνητική Επιτροπής

Η τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας στην πρώτη γραμμή επιλογής

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή, συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο αρμόδιος υπουργός κ. Κ. Μαρκόπουλος, τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη γραμμή επιλογής, ως χώρα τουρισμού σε όλες τις χώρες…

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή, συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη<...> και την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο αρμόδιος υπουργός κ. Κ. Μαρκόπουλος, τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη γραμμή επιλογής, ως χώρα τουρισμού σε όλες τις χώρες του κόσμου. “Η απάντησή μας, στη διαχείριση της κρίσης και στις μίζερες και καταστρεπτικές προβλέψεις, είναι διαρκής και καθημερινή δράση”, υπογράμμισε ο υπουργός.

“Έγινε ουσιαστική συζήτηση σήμερα στην Κυβερνητική Επιτροπή για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και για την αντιμετώπιση της κρίσης. Αυτά που θα ήθελα να πω είναι ότι η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη γραμμή επιλογής ως χώρα τουρισμού σε όλες τις χώρες του κόσμου και αυτό το βλέπουμε παντού”, ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος. “Η απάντησή μας στην διαχείριση της κρίσης και στις μίζερες και καταστρεπτικές προβλέψεις είναι διαρκής και καθημερινή δράση. Είναι η κατά 50% αυξημένη προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Και είναι η, για πρώτη φορά ουσιαστική και με ρήτρες, διαφήμιση με τους tour operators του κόσμου, με ήδη καταγεγραμμένο αποτέλεσμα, τον ίδιο αριθμό πτήσεων charters που είχαμε και πέρυσι για φέτος στην Ελλάδα. είναι μια επιτυχία μιας διαχρονικής προσπάθειας την οποία παρέλαβα από τον προηγούμενο Υπουργό Τουρισμού και συνεχίζω και βεβαίως θα παραδώσω όταν έρθει αυτή η ώρα. Κατά τα άλλα, θέλω να σας πω ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ για τον τουρισμό εφαρμόζεται. Εναρμονίζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της χρονιάς. Θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Απαντώντας σε ερώτηση αν συζητήθηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή η φράση “είμαι κουρασμένος”, που φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως “η Κυβερνητική είχε μόνο αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη της χώρας. Ξέρετε, η αγωνία μας και η αγωνία των πολιτών, καθώς και οι υψηλές προσδοκίες τους, είναι το μόνο μας ενδιαφέρον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024