Τελευταία νέα

Η TAP Air Portugal στην Star Alliance

Αποδεκτή έγινε από την Star Alliance, και μάλιστα με ομόφωνη συμφωνία, η αεροπορική εταιρία TAP Air Portugal στους κόλπους της συμμαχίας, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο της Star Alliance στις Λατινικές […]

Αποδεκτή έγινε από την Star Alliance, και μάλιστα με ομόφωνη συμφωνία, η αεροπορική εταιρία<...> TAP Air Portugal στους κόλπους της συμμαχίας, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο της Star Alliance στις Λατινικές χώρες.

“Η TAP Air Portugal σταθεροποιεί την πορεία μας στην Ιβηρική Χερσόνησο μέσω του δικτύου της που επεκτείνεται στην Ευρώπη, τη Βραζιλία και την Αφρική”, είπε ο Jaan Albrecht, Δ.Σ της Star Alliance. “Σε συνδυασμό με τα μέλη μας, Spanair και VARIG, η TAP θα παίξει κεντρικό ρόλο στις υπηρεσίες ποιότητας και συνδεσιμότητας μεταξύ της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης.”

“Μπαίνοντας στη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία του κόσμου, η TAP μπαίνει στο διεθνές προσκήνιο σε τέτοια θέση που θα προσφέρει αξία χωρίς προηγούμενο για τους πελάτες μας, τους μετόχους μας αλλά και ένα λαμπρό μέλλον για τους υπαλλήλους μας,” είπε ο Fernando Pinto, Δ.Σ. της TAP Air Portugal.

Η TAP Air Portugal προσφέρει ένα μέσο όρο των 180 πτήσεων ημερησίως σε 40 προορισμούς σε 25 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική και την Βόρεια, Κεντρική και τη Νότια Αμερική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024