Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αίθουσα αναμονής για τους διακεκριμένους επιβάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Νέα αίθουσα αναμονής για τους διακεκριμένους επιβάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Νέα υπερπολυτελής αίθουσα αναμονής περιμένει τους επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης, ‘Olympic Club’, της Ολυμπιακής Αεροπορίας που ταξιδεύουν προς προορισμούς εκτός της Συνθήκης Schengen. Η δημιουργία της νέας αίθουσας κρίθηκε απαραίτητη […]

Νέα υπερπολυτελής αίθουσα αναμονής περιμένει τους επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης, 'Olympic Club', της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας που ταξιδεύουν προς<...> προορισμούς εκτός της Συνθήκης Schengen.
Η δημιουργία της νέας αίθουσας κρίθηκε απαραίτητη μετά την επίσημη ένταξη της χώρας μας στις χώρες Schengen αφού οι αίθουσες και οι θύρες αναχώρησης για χώρες εκτός της Συνθήκης βρίσκονται πλέον στον πρώτο όροφο του κτιρίου στο Δυτικό Αεροδρόμιο.
Η νέα αίθουσα διαθέτει ξεχωριστό χώρο για τους καπνιστές, ευρύχωρους και μοντέρνους καναπέδες και άλλες ανέσεις. Χαρακτηριστικό της νέας αίθουσας είναι και η γωνία του ιδρυτή της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αριστοτέλη Ωνάση, που έχει τοποθετηθεί το γραφείο του και η φωτογραφία του ιδίου και του γιου του Αλέξανδρου. Σύντομα θα τοποθετηθεί και ειδικό stand που θα εξηγεί τα εκθέματα. Το ιστορικό και το σύγχρονο θα συνυπάρχουν μέσα στην αίθουσα, αφού σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός υπολογιστής για τους επιβάτες που θέλουν να μένουν "δικτυωμένοι", αλλά και ιστορικό φωτογραφικό υλικό της εταιρίας.
Επίσης, διαμορφώθηκαν χώροι του Δυτικού Αερολιμένα ειδικά για την διακίνηση των επιβατών και των πληρωμάτων μετά την επίσημη εφαρμογή της νέας διαδικασίας διακίνησης τους. Μετά την κατάργηση του ελέγχου διαβατηρίων για τους επιβάτες που έχουν προορισμό αεροδρόμια κρατών μελών της ΕΕ που εφαρμόζουν τη Συνθήκη Schengen για τις αναχωρήσεις χρησιμοποιείται αποκλειστικά η παλαιά αίθουσα αναχωρήσεων που βρίσκεται στο ισόγειο, ενώ για τις πτήσεις προς χώρες εκτός Συνθήκης Schegen χρησιμοποιείται η νέα αίθουσα στον πρώτο όροφο του αεροδρομίου και πάνω από τις αφίξεις εσωτερικού.
Τέλος, πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός εναέριας ψυχαγωγίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο οποίος παρουσιάζεται ανανεωμένος, ευκολοδιάβαστος και πολύχρωμος.
Όσον αφορά στην εναέρια ψυχαγωγία γενικά, αυτή την περίοδο προβάλλονται ταινίες όπως η Stuart Little, ενώ παράλληλα με τις χολιγουντιανές υπερπαραγωγές, οι επιβάτες της εταιρίας από ολόκληρο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποια σημαντικά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024