Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Lufthansa βελτιώνει την ελληνική σελίδα της στο Internet

Η Lufthansa βελτιώνει την ελληνική σελίδα της στο Internet

Η Lufthansa βελτίωσε την ελληνική της ιστοσελίδα ακολουθώντας το μοντέλο του παγκόσμιου κόμβου της, ο οποίος έχει κερδίσει διεθνή βραβεία. Στη σελίδα προσφέρονται τώρα πολλές επιπλέον υπηρεσίες και ενδοεπικοινωνίες. Έχουν […]

Η Lufthansa<.> βελτίωσε την ελληνική της ιστοσελίδα ακολουθώντας το μοντέλο του<...> παγκόσμιου κόμβου της, ο οποίος έχει κερδίσει διεθνή βραβεία. Στη σελίδα προσφέρονται τώρα πολλές επιπλέον υπηρεσίες και ενδοεπικοινωνίες. Έχουν καταχωρηθεί πληροφορίες για την Ελλάδα όπως επίσης για διεθνείς προορισμούς, προγραμματισμένες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων ή αν υπήρξαν καθυστερήσεις. Για τους επιχειρηματίες υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το check-in μέσω e-mail. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του frequent flyer program 'Miles & More' της Lufthansa, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσω του κόμβου της όπως επίσης και να ενημερωθούν για τον αριθμό των μιλίων που διαθέτουν ή που μπορούν να συγκεντρώσουν. Στη σελίδα υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την Lufthansa και τα μέλη της συμμαχίας Star Alliance.
Τον περασμένο Φεβρουάριο η Lufthansa Greece πραγματοποίησε για πρώτη φορά, μέσω της σελίδας της, ένα επιτυχημένο κουίζ οι νικητές του οποίου συμμετείχαν στη κλήρωση εισιτηρίων. Παρόμοια κουίζ και άλλοι τρόποι επικοινωνίας θα υπάρχουν συχνά στην ελληνική σελίδα της Lufthansa όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας. Πολύ επιτυχημένες ήταν και οι live δημοπρασίες εισιτηρίων μέσω του κόμβου της που διοργάνωσε η εταιρία με πιο πρόσφατη αυτή της 30 Μαρτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024