Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξα μηνύματα για τον Ροδιακό τουρισμό

Αισιόδοξα μηνύματα για τον Ροδιακό τουρισμό

Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται η τουριστική κίνηση για το νησί της Ρόδου αυτή την εποχή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων τουριστικών παραγόντων, τα στοιχεία της ΥΠΑ και τις […]

Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται η τουριστική κίνηση για το νησί της Ρόδου αυτή την εποχή, σύμφωνα<...> με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων τουριστικών παραγόντων, τα στοιχεία της ΥΠΑ και τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο ΕΟΤ. Σχολεία για την εξαήμερη εκδρομή τους, αλλά και ξένοι τουρίστες (Βρετανοί, Γερμανοί και Ισραηλίτες) έχουν κατακλύσει τη Ρόδο<.> σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς σε σύγκριση με πέρυσι.
Μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν συστηματικά πλέον οι πτήσεις charter από την Αγγλία, οι οποίες και θα αρχίσουν να κορυφώνονται την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου. Έτσι, από τις 20 Απριλίου μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά πλέον τα περισσότερα από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ρόδου, της Ιξιάς, της Ιαλυσού, του Φαληρακίου, των Κοσκινού και του Δήμου Αφάντου. Από την 1η Μαΐου επίσης, θα αρχίσουν να λειτουργούν και μάλιστα με εντυπωσιακή πληρότητα και τα συγκροτήματα ενοικιαζομένων δωματίων, στην ανατολική πλευρά του νησιού.
Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων αυτών συγκροτημάτων αλλά και μικρών ξενοδοχείων στην περιοχή του Φαληρακίου, έχουν ειδοποιηθεί να είναι έτοιμοι και πολύ νωρίτερα από τις αρχές Μαΐου, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γεμίσουν νωρίτερα τα δωμάτιά τους. Σε ό,τι αφορά επίσης την πληρότητα των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι η κορύφωση εφέτος θα ξεκινήσει σταδιακά από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και θα διαρκέσει αντίστοιχα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τουλάχιστον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024