Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι Austrian Airlines και Georgian Airways υπέγραψαν σύμφωνο Κοινού Κωδικού
Εφαρμογή συμφωνίας στο δρομολόγιο Τιφλίδα – Βιέννη

Οι Austrian Airlines και Georgian Airways υπέγραψαν σύμφωνο Κοινού Κωδικού

Οι εταιρίες Austrian Airlines και Georgian Airways δημιουργούν ξεκάθαρα οφέλη για τους επιβάτες: Με τη συνεργασία τους στο δρομολόγιο Τιφλίδα – Βιέννη, οι δύο αεροπορικές εταιρίες παρέχουν μια ελκυστική προσφορά […]

Οι εταιρίες Austrian Airlines και Georgian Airways δημιουργούν ξεκάθαρα οφέλη για τους επιβάτες: Με τη συνεργασία τους στο δρομολόγιο Τιφλίδα – Βιέννη, οι δύο<...> αεροπορικές εταιρίες παρέχουν μια ελκυστική προσφορά για τους ταξιδιώτες από Ανατολή προς Δύση και αντίστροφα. Οι πτήσεις από και προς Τιφλίδα συνδέονται πλέον τέλεια με τον κόμβο των Αυστριακών Αερογραμμών στη Βιέννη. Αυτό βοηθά τους επιβάτες να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο στο ταξίδι τους και τους δίνει πρόσβαση σε ένα εκτενές δίκτυο. Εισιτήρια μπορούν να αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας των Γεωργιανών Αερογραμμών http://www.airzena.com ή της Austrian Airlines στο www.austrian.com.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τη Georgian Airways με αεροσκάφος Boeing B737. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, οι πελάτες της Austrian Airlines που έρχονται από κάθε σημείο της Ευρώπης και της Ιαπωνίας θα βρίσκουν καλές ανταποκρίσεις για Τιφλίδα. Οι πελάτες της Georgian Airways από Τιφλίδα που ταξιδεύουν στην αντίθετη κατεύθυνση, θα έχουν και αυτοί μια μεγάλη επιλογή από καλές ανταποκρίσεις σε όλη την Ευρώπη με την Austrian Airlines.

Στη Βιέννη, η Austrian Airlines διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ευρώπη, που εξυπηρετείται από ένα και μόνο κόμβο στη Βιέννη, με περισσότερους από 100 προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024