Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤετράωρη στάση εργασίας οι πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας για τις πτήσεις της Αυστραλίας

Τετράωρη στάση εργασίας οι πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας για τις πτήσεις της Αυστραλίας

Τετράωρη στάση εργασίας για την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, εξήγγειλε η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης […]

Τετράωρη στάση εργασίας για την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, εξήγγειλε η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας<...> (ΕΧΠΑ<.>), αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> να διακόψει τις πτήσεις της εταιρίας προς την Αυστραλία.

Η ΕΧΠΑ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ασάφεια και παραπληροφόρηση όσον αφορά το θέμα της διακοπής της συγκεκριμένης γραμμής. Κατηγορεί δε τη διοίκηση ότι αφήνει να διαρρεύσει πως πιθανώς η γραμμή να μην κλείσει, ενώ οι σχετικές αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες και η διοίκηση της ΟΑ διαπραγματεύεται συνεργασία με άλλες εταιρίες. Οι χειριστές θεωρούν ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές γίνονται με δυσμενείς όρους, καθώς “οι ανταγωνίστριες εταιρίες γνωρίζουν ήδη καλά ότι ουσιαστικά η γραμμή είναι ήδη κλειστή και επιβάλλουν τους όρους τους ή προτίθενται να δρομολογήσουν τις δικές τους πτήσεις, γνωρίζοντας ότι θα έχουν το 100% των θέσεων αντί κάποιου υποθετικού ποσοστού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024