Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΘλιβερά επεισόδια από συνδικαλιστικά στελέχη στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Θλιβερά επεισόδια από συνδικαλιστικά στελέχη στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Ιπτάμενοι Συνοδοί και Φροντιστές της εταιρίας, συνοδευόμενοι από συνδικαλιστικά στελέχη του κλάδου, εισέβαλαν στην αίθουσα του Δ.Σ. χωρίς […]

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Ιπτάμενοι Συνοδοί<...> και Φροντιστές της εταιρίας, συνοδευόμενοι από συνδικαλιστικά στελέχη του κλάδου, εισέβαλαν στην αίθουσα του Δ.Σ. χωρίς καμία προειδοποίηση και αρχικά προπηλάκισαν τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές, ενώ στη συνέχεια βιαιοπράγησαν εναντίον τόσο των μελών όσο και του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου της.

Η Διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της, θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για την άσκηση ποινικών διώξεων κατά των πρωταγωνιστών των χθεσινών θλιβερών γεγονότων ενώ παράλληλα θα προβεί σε διαδικασίες επιβολής διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, δήλωσε ότι «Οι βιαιοπραγίες δεν συμβάλλουν στη συνεννόηση και στη συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των εργαζομένων».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του και καταγγέλλει την επίθεση που έγινε στο συνδικαλιστή Γ. Πέππα, εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ της εταιρίας. “Η ενέργεια αυτή απερίφραστα οδηγεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα προς τα πίσω και υπονομεύει το θεσμό αυτό προς όφελος της εργοδοσίας και των δυνάμεων, που ενοχλούνται με την παρουσία των εργαζομένων, για τον εργατικό έλεγχο”, τόνισε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024