Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑμοιβαία και αμφίδρομη η συνεργασία Aegean Airlines – HATTA
ΗΑΤΤΑ

Αμοιβαία και αμφίδρομη η συνεργασία Aegean Airlines – HATTA

Σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Aegean, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, δήλωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Αθήνα, προκειμένου να πετύχει την τουριστική ανάπτυξη που της αξίζει.

Τις στρατηγικές επιλογές, καθώς και τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της Aegean Airlines παρουσίασε ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της εταιρείας, σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ο κ. Βασιλάκης τόνισε ότι η συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία για την ανάπτυξη του τουρισμού της Ελλάδας, είναι αμοιβαία και αμφίδρομη και θεωρεί δεδομένο ότι θα συνεχιστεί στην ίδια κατεύθυνση με σταθερό ρυθμό και ειλικρίνεια, προκειμένου να υπάρχει ανθεκτικότητα στις συνθήκες. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Αθήνα, προκειμένου να πετύχει την τουριστική ανάπτυξη που της αξίζει.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΑΤΤΑ ευχαρίστησε για τη συνεργασία την Aegean Airlines και δήλωσε ότι “ατενίζει το μέλλον μαζί της, ευχόμενο κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές της”.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο ΗΑΤΤΑ διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο cocktail του, στο οποίο εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και του συνόλου του τουριστικού κόσμου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε φιλική ατμόσφαιρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024