Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAvitech – Makes customer Stronger

Avitech – Makes customer Stronger

Avitech
Makes customer Stronger

Ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία και τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, η εταιρία δραστηριοποιείται στην αγορά της ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού, αναλαμβάνοντας ολοκληρωτικά τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκηνικών, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη σε διεθνή συνέδρια και εταιρικές παρουσιάσεις. Η δραστηριοποίηση δεκαπέντε και πλέον ετών στο χώρο, έχει εξοπλήσει τα στελέχη της Avitech με γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση΄ ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τα οποία διοχετεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίσουν την επιτυχία και να κάνουν πράξη το όραμα για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της παντού και πάντα.

Το όραμά μας

Να είμαστε η κορυφαία εταιρία στην αγορά του event production προσφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας, παντού και πάντα, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με ταχύτητα, ποιότητα, ευελιξεία και δημιουργικότητα.

Οι αξίες μας

  • Η απόλυτη αξιοποίηση της τεχνολογίας
  • Η ποιότητα στις υπηρεσίες μας
  • Ο αληθινός διάλογος και η υπεύθυνη ενημέρωση των πελατών μας
  • Η δημιουργική αμεσότητα

Οι στόχοι μας

  • Να αναπτύξουμε το εύρος των υπηρεσιών μας
  • Να γίνουμε οι τεχνολογικοί και ποιοτικοί ηγέτες της αγοράς μας
  • Να αυξήσουμε το διάλογο με τους πελάτες μας

MIS / CRM functions

Από την ίδρυση της, η εταιρία έχει χτίσει και συνεχώς βελτιώνει το σύστημα διαχείρησης πελατών και προμηθευτών. Μια καθαρή, ευέλικτη και φιλική προς τον χρήστη βάση δεδομένων για όλες τις ενέργειες της εταιρίας. Το σύστημα προσφέρει τη γρήγορη και απόλυτη πρόσβαση στη καρτέλα του κάθε λογαριασμού, δίνοντας up – to – date και ακριβείς πληροφορίες. Αναλύοντας παλαιές και τρέχουσες εκδηλώσεις και παρέχοντας real – time αναπαραστάσεις της αποθήκης εξοπλισμού, η εταιρία είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να παραδώσει άμεσες, έγκυρες και ποιοτικές λύσεις.

ISO

Η εταιρία πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2000 standard για την τεχνική υποστήριξη σε συνέδρια και παρουσιάσεις. Η διαδικασία πιστοποίησης ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2003 και ολοκληρώθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2004. Κατόπιν τούτου η εταιρία, για μια ακόμα φορά, δεσμεύεται για:

  • Την ανάπτυξη και τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας που εφαρμόζει.
  • Τη πλήρη, άμεση, και συστηματική ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.
  • Τη συμμόρφωση των υπηρεσιών της ως προς τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • Την εξασφάλιση της σταθεράς και συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Οπτ/ακουστικός E ξοπλισμός

Παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς τάσεις και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, η εταιρία συνεχώς αναπτύσσει τον τομέα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει ανώτερες τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρία είναι σε θέση να προμηθεύσει:

Μεταφραστικά συστήματα Bosch
Φωτιστικά Συστήματα Martin
Video-data projectors
Camera and Video Mixers
Η / Υ
Plasma Monitors
Pioneer Laser Shows
ΗχητικάΣυστήματα
Video Conferencing
Video Walls
Voting Systems

Κατασκευές Σκηνικών

Η κεντρική σκηνή είναι το σημείο εστίασης κάθε εκδήλωσης. Το σημείο που επικοινωνεί το ύφος και τα μηνύματα κάθε event . Χρησιμοποιώντας 3D σχεδιαστικά προγράματα, η δημιουργική ομάδα της εταιρίας καλύπτει πλήρως τις επικοινωνιακές απαιτήσεις των events, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας in – house τις κατασκευές σκηνικών.

Κατασκευές Περιπτέρων

Ενισχύοντας την άποψη περί μοναδικότητας και γνωρίζοντας ότι μια έκθεση είναι σημαντική εταιρική επένδυση, η Avitech δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής περιπτέρων με γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες και στόχο τη λειτουργικότητα και τον εντυπωσιασμό.

Avitech Wide Screen

Επενδύοντας συνεχώς σε προηγμένες τεχνολογίες, η εταιρία κατέχει ό,τι πιο νέο στο τομέα της προβολής. Χρησιμοποιώντας πολλαπλούς DLP projectors υψηλής ευκρίνειας, αναπτύσσεται μια δωδεκάμετρη ενιαία προβαλλόμενη επιφάνεια, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει σε οποιοδήποτε event . Το Avitech Wide Screen προσφέρει πολλαπλές χρήσεις και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τόσο για την εταιρία όσο και για τους πελάτες της.

Media Production Multimedia Εφαρμογές

Από την αρχική ιδέα έως την τελική παραγωγή, η εταιρία παρέχει υπηρεσίες με εξοπλισμό τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας. Συνδιάζοντας video , sound effects και animation , η Avitech δημιουργεί video productions , interactive cd – roms και εταιρικές παρουσιάσεις.

Ζωντανές Συνδέσεις

Η εξειδίκευση της εταιρίας στις ζωντανές συνδέσεις καλύπτει κάθε ανάγκη, από την ζωντανή αναμετάδοση εικόνας χειρουργικών επεμβάσεων σε συνεδριακούς χώρους, έως τη λήψη εναέριων πλάνων για τη παραγωγή εταιρικών video. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε συνδιασμό με δορυφορικές συνδέσεις, οπτικές ίνες και ISDN τηλεφωνικές γραμμές, έχουν τοποθετήσει την εταιρία στην πρώτη θέση προτίμησης των πελατών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκης 17, 118 51 Θησείο
Τηλ: 210 – 3458645
Fax: 210 – 3458454
Url: www.avitech.gr
e-mail : info@avitech.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024