Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ ΙΩΝΙΑ σε Συνεχή αναπτυξιακή πορεία

Η ΙΩΝΙΑ σε Συνεχή αναπτυξιακή πορεία

Η ΙΩΝΙΑ σε Συνεχή αναπτυξιακή πορεία

Η ΙΩΝΙΑ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε μία διαρκή αναπτυξιακή πορεία. Εκτός από την παραγωγή αρίστης ποιότητας πορσελάνης, αναπτύσσει τις εμπορικές της δραστηριότητες αντιπροσωπεύοντας διεθνής οίκους ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που επιλέχτηκαν με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων τους.

Στόχος της ΙΩΝΙΑ είναι η προσφορά μιας ολοκληρωμένης και εγγυημένης πρότασης ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Από το 2004, η ΙΩΝΙΑ συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα ξενοδοχειακού εξοπλισμού: τη STEELITE INTERNATIONAL με vitrified σερβίτσια, τη GUY DEGRENNE με ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνα και είδη buffet , η ROYALE με πυρίμαχα είδη buffet και τις εταιρείες SICO και INTERMETAL με συνεδριακά έπιπλα και έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Η ΙΩΝΙΑ έχοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση σε επιτραπέζια προϊόντα και σε προϊόντα συνεδριακού εξοπλισμού και γνωρίζοντας καλά όλες τις λειτουργικές ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων, αποφάσισε να συνεργαστεί με εταιρείες, που παράγουν προϊόντα και για άλλα τμήματα ενός ξενοδοχείου όπως η κουζίνα, οι όροφοι, τα πλυντήρια και η λινοθήκη.

EVINOKS

Η EVINOKS παράγει καρότσια service εστιατορίου, κουζίνας, ορόφων, πλυντηρίων από μέταλλο και ξύλο καθώς και ξύλινα έπιπλα εστιατορίου και συστήματα buffet από ξύλο και γρανίτη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης και στο πελατολόγιό της εντάσσονται μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως τα Hilton , Radisson και Movenpick Hotels σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της Ε VINOKS είναι ποιοτικά, εργονομικά, με άψογη αισθητική και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

AGNELLI

Η AGNELLI ιδρύθηκε το 1907 και είναι από τις παλαιότερες εταιρείες κατασκευής μαγειρικών σκευών από αλουμίνιο στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη εταιρεία της Ιταλίας, μίας χώρας με μεγάλη γαστρονομική παράδοση. Η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει σκεύη από αλουμίνιο, αλουμίνιο με Teflon , ανοξείδωτα σκεύη, σκεύη από Copper καθώς και εξειδικευμένα εξαρτήματα ζαχαροπλαστικής. Όλα της τα προϊόντα τηρούν τους κανονισμούς HACCP και διακρίνονται για την εργονομία τους, την άριστη μετάδοση της θερμότητας τους, την αντοχή τους ,την αισθητική τους και τις ανταγωνιστικές τιμές.

HYPPOCAMPUS

Η HYPPOCAMPUS είναι η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και παρήγε μηχανήματα στεγνώματος, γυαλίσματος και αποστείρωσης ανοξείδωτων και επάργυρων μαχαιροπίρουνων και σκευών σερβιρίσματος. Στην γκάμα της επίσης διαθέτει αποστειρωτές μαχαιριών κουζίνας, μηχανές στεγνώματος και γυαλίσματος ποτηριών καθώς και φορητά ψυγεία – κάβες κρασιών. Όλα τα μηχανήματα αποτελούνται μόνο από ανοξείδωτα μέρη, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής HACCP και βοηθούν σημαντικά στην μείωση του εργατικού κόστους, αλλά και στην σωστή συντήρηση των σκευών που αποτελούν μεγάλο κόστος για ένα ξενοδοχείο.

Andreas Meyer

Η Andreas Meyer είναι κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως, στο τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων από fusing γυαλί.

Μετά την λήξη της συνεργασίας της με την glass studio η ΙΩΝΙΑ προτείνει δύο σειρές προϊόντων της Andreas Meyer , την Nahariya με διακοσμημένα αντικείμενα κατάλληλα για το σερβίρισμα εδεσμάτων, και την Signatura με υπογεγραμμένα από το σχεδιαστή τους αντικείμενα τέχνης, ιδανικά για την διακόσμηση δωματίων, αιθουσών, κοινόχρηστων χώρων και εστιατορίων

Όλα τα αντικείμενα της Andreas Meyer κατασκευάζονται από διπλό και τριπλό γυαλί και τηρούν όλες τις προδιαγραφές του HACCP.

ΙΩΝΙΑ ΑΕ
Π. Μακρή 2Α & Χαλκίδος
111 43 Αθήνα
Ελλάδα
Τηλ.: 210 2591611
Fax : 210 2591690

ΙΩΝΙΑ ΑΕ
Βούλγαρη 32 & Γλυνού
542 44 Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Τηλ.: 2310 398080
Fax : 2310 398085

url: www.ionia.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024