Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΚΕΚ ΔΕΛΤΑΓ΄ ΚΠΣ – Ε. Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΕπιδοτούμενα Προγράμματα Εξειδικευμένης Κατάρτισης Τουριστικού Τομέα

ΚΕΚ ΔΕΛΤΑΓ΄ ΚΠΣ – Ε. Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΕπιδοτούμενα Προγράμματα Εξειδικευμένης Κατάρτισης Τουριστικού Τομέα

ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ
Γ΄ ΚΠΣ – Ε. Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Εξειδικευμένης Κατάρτισης
Τουριστικού Τομέα

Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ θα υλοποιήσει Επιδοτούμενα Προγράμματα Εξειδικευμένης Κατάρτισης σε Τουριστικά Επαγγέλματα , τα οποία εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ με διαχειριστή το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Τα προγράμματα στοχεύουν στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των καταρτιζομένων προκειμένου να καταστούν ικανοί να υποστηρίξουν τις σύγχρονες εξελίξεις της τουριστικής οικονομίας και να ανταποκριθούν στη ζήτηση της τουριστικής αγοράς. Επιπλέον, με την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του ανθρωπίνου δυναμικού αυξάνεται η ανταγωνιστικότητα των τουριστικών επιχειρήσεων, ώστε να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει μεγάλη εμπειρία υλοποίησης Προγραμμάτων Εξειδικευμένης Τουριστικής Κατάρτισης, ιδιαίτερα σε ενδοεπιχειρησιακό επίπεδο από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του τουριστικού τομέα.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχει το σύνολο του ανθρωπίνου δυναμικού του τουριστικού τομέα (διαφοροποιείται ανά πρόγραμμα), εργαζόμενοι – σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα-, εποχικά άνεργοι και αυτοαπασχολούμενοι – επιχειρηματίες. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης , ενώ ιδιαίτερα για τα προγράμματα του Μέτρου 8.1.3.3 προβλέπεται ειδική Πιστοποίηση Δεξιοτήτων .

Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης διαρκεί συνολικά 120 ώρες και μετά το τέλος του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι επιδοτούνται με 2,34€/ώρα. Για την συγκρότηση του ωρολογίου προγράμματος θα υπολογιστεί η διαθεσιμότητα των υποψηφίων καταρτιζόμενων.

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 21/01/2005 .

Τα Προγράμματα Κατάρτισης ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ υλοποίησης παραθέτονται παρακάτω:

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024