Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΗ άνθηση του πολεμικού τουρισμού στην Ελλάδα – Ποια είναι η νέα στρατηγική ανάπτυξης
Συνεντεύξεις

Η άνθηση του πολεμικού τουρισμού στην Ελλάδα – Ποια είναι η νέα στρατηγική ανάπτυξης

Ο Αναστάσιος Λιάσκος, πρόεδρος ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου και ο Χρήστος Πετρέας, Σύμβουλος Στρατιωτικού Τουρισμού δίνουν συνέντευξη στο TravelDailyNews.gr.

Ο εναλλακτικός τουρισμός κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο έδαφος στην «λίστα» των Ευρωπαίων επισκεπτών, ενώ ο ιστορικός – στρατιωτικός (military) τουρισμός έχει μετατραπεί σε μία από τις δημοφιλείς εναλλακτικές μορφές.

Αυτό αποδεικνύεται και από την στρατηγική ανάπτυξης των Πολεμικών Μουσείων στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα το μουσείο στην Αθήνα. Αφορμώμενοι από την εν λόγω στρατηγική ο Αναστάσιος Λιάσκος, πρόεδρος ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου και ο Χρήστος Πετρέας, Σύμβουλος Στρατιωτικού Τουρισμού μίλησαν στο TravelDailyNews.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην σημασία του στρατιωτικού τουρισμού για μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου έχει μακρά ιστορία πολέμων. Ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στα εγκαίνια των νέων 7 πολεμικών μουσείων, σε διάφορες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, που αναμένονται εντός ολίγων εβδομάδων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024